ΕΛΛΑΔΑ

Υπέρ της ΜΥΑ/Λιμενικού ο μισθός του Δημήτρη Μπαλτάκου

Υπέρ της ΜΥΑ/Λιμενικού ο μισθός του Δημήτρη Μπαλτάκου

Στο παρελθόν και μόνο ανήκει για τον Δημήτρη Μπαλτάκο το επεισόδιο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς ο νεαρός «βατραχάνθρωπος» έχει αναλάβει πλήρως και πάλι τα καθήκοντά του στην Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του λιμενικού, την οποία και υπηρετεί ως σημαιοφόρος.

Και όταν λέμε ότι την υπηρετεί, την υπηρετεί κυριολεκτικά, καθώς μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι από την έναρξη της οικονομικής κρίσεως στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος διαθέτει το μισθό του υπέρ ΜΥΑ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα της μισθοδοσίας του τα χρησιμοποιεί για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση της μονάδας και της επιχειρησιακής της δράσης.

Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου έχει επανέλθει πλήρως στην μονάδα του, καθώς ολοκληρώθηκε και η σχετική ΕΔΕ που είχε διαταχθεί μετά το επεισόδιο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και με την ιδιότητα του αρχηγός αυτής, έλαβε μέρος σε πρόσφατη άσκηση αντιμετώπισης κατάληψης πλοίου από πειρατές στη Ρόδο. Μάλιστα, ήταν αυτός που δέχτηκε και τα συγχαρητήρια, μαζί βέβαια με τους συναδέλφους του, από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί και η αποκάλυψη του «Βηματοδότη», σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια της ΕΔΕ και της εξέτασης μαρτύρων, ήταν αρκετοί οι συνάδελφοι του Δημήτρη Μπαλτάκου που δήλωσαν ενόρκως, μεταξύ άλλων, ότι: «τα ίδια θα κάναμε και εμείς αν κάποιος χρυσαυγίτης προσέβαλλε κατά τέτοιον τρόπο τον πατέρα μας».

Διαβάστε επίσης:

Άσκηση ετοιμότητας σε κρουαζιερόπλοιο στη Ρόδο (pics-vid)