ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για παράνομα παιχνίδια στην Καρδίτσα

Συλλήψεις για παράνομα παιχνίδια στην Καρδίτσα

Εντοπίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας την Παρασκευή (2/1/2015), καφετέρια, στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «POKER».

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δεκατρία άτομα ηλικίας από 21 έως 52 ετών και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο προσωρινά υπεύθυνος και έντεκα ακόμη άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διενεργούταν σε δύο τραπέζια το προαναφερόμενο τυχερό παίγνιο, ενώ συνολικά από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 37 τράπουλες,
  • 997 μάρκες,
  • 10 ζευγάρια ζαριών και
  • το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.835 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Σχετικές ειδήσεις