ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Σόκαρε και τους αστυνομικούς η ομολογία του συζυγοκτόνου

Κοζάνη: Σόκαρε και τους αστυνομικούς η ομολογία του συζυγοκτόνου

Το «τέλειο» έγκλημα θεώρησε ότι είχε διαπράξει ο συζυγοκτόνος...

Ήταν βράδυ Σαββάτου, όταν η Ανθή Λινάρδου και ο σύζυγός της καυγάδισαν για ακόμη μια φορά. Αφού έβαλαν τα τρία παιδιά τους για ύπνο στο διπλανό δωμάτιο, οι δυο τους μάλωσαν άγρια, με την Ανθή να απειλεί τον άνδρα της, ότι θα εγκαταλείψει το σπίτι και ότι δεν αντέχει άλλο την αρρωστημένη κατάσταση.

Εκείνη τη στιγμή, κι ενώ τα παιδιά κοιμούνται στο δωμάτιο, ο σύζυγος στραγγαλίζει την Ανθή με τα ίδια του χέρια! Μόλις συνειδητοποιεί την πράξη του, ξεκινά να σκαρφίζεται την ιστορία που θα «πουλήσει» στην οικογένεια του και στην Αστυνομία... Λεπτά μετά τη δολοφονία, παίρνει το πτώμα της 37χρονης συζύγου του και το μεταφέρει στο χωράφι του, όπου και το θάβει. Επιστρέφει σπίτι και δεν ενημερώνει κανένα για το τι έχει συμβεί.

Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εκεί... Την επόμενη ημέρα, επισκέπτεται ξανά το χωράφι, όπου είχε πετάξει το άψυχο πτώμα της συζύγου και μητέρας των παιδιών του, και φρεζάρει το χωράφι για να καλύψει τα όποια στοιχεία είχε αφήσει πίσω του.

Στη συνέχεια, με θράσος επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δηλώσει την εξαφάνιση, ενώ μέσα του πιστεύει ότι έχει σκηνοθετήσει το «τέλειο έγκλημα».

Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος!

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές υποψιάστηκαν ότι ο σύζυγος της 37χρονης κάτι έκρυβε. Ιδιαίτερη εντύπωση στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ έκανε το γεγονός ότι η Ανθή έφυγε από το σπίτι ξαφνικά χωρίς να πάρει τίποτα μαζί της, εγκαταλείποντας τα παιδιά της. Ο συζυγοκτόνος μάλιστα, παρά το παραμύθι που είχε σκαρφιστεί, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Τελικώς ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε την σύζυγό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Σχετικές ειδήσεις