ΕΛΛΑΔΑ

Σε ποιους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ κλείνουν οι μπάρες

Σε ποιους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ κλείνουν οι μπάρες

Σε 15 επιπλέον σταθμούς του Μετρόκαι τουΗλεκτρικού, κλείνουν σήμερα,Κυριακή 11 Μαρτίου οι μπάρες, στο πλαίσιο της σταδιακής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Όπως και στους υπόλοιπους σταθμούς, μία μπάρα τουλάχιστον θα παραμείνει ανοικτή ώστε να διέρχονται οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης.

Οι νέοι σταθμοί που θα κλείσουν από την Κυριακή 11 Μαρτίου είναι:

  • Ταύρος και Μαρούσι στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ),

  • Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό στη γραμμή 2 και

  • Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι στη γραμμή 3.

Ειδικά όσον αφορά το σταθμό του Συντάγματος, οι μπάρες την Κυριακή 11 Μαρτίου αναμένεται να είναι κλειστές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου θα είναι ανοικτές από τις 6:00 – 10:00 και τις 15:00 – 19:00.

Υπενθυμίζεται πως κλειστές παραμένουν οι μπάρες εδώ και καιρό στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος στη γραμμή 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω στη γραμμή 3.

Ενιαίο εισιτήριο ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΟΑΣΑ

Στο μεταξύ, στη νέα ηλεκτρονική εποχή εισέρχεται από αύριο Δευτέρα (12/3) και η ΤΡΑΙΝΟΣ, καθώς ανοίγει η αυλαία για την πώληση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το εισιτήριο θα είναι πλήρως διαλειτουργικό και θα επικυρώνεται στις πύλες του προαστιακού, του Mετρό, του ηλεκτρονικού σιδηροδρόμου και των λεωφορείων.

Οι επιβάτες θα προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλα τα εκδοτήρια της εταιρείας στην Αττική, ενώ αυτό θα μπορεί να αποθηκεύει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και του ΟΑΣΑ.

Παράλληλα θα μπορεί να επαναφορτιστεί όχι μόνο τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και σε αυτά του ΟΑΣΑ, όπως και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων