ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει στην Εντατική ο Βαγγέλης Μπούτας – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Παραμένει στην Εντατική ο Βαγγέλης Μπούτας – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή – Στο πλευρό του η οικογένειά του και πολλοί αγρότες συναγωνιστές

Μάχη στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας δίνει ο Βαγγέλης Μπουτας, ο γνωστός αγρότης από την Καρδίτσα που πρωτοστατεί εδώ και πολλά χρόνια στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Μπούτας τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του ενώ εκτελούσε εργασίες στα αμπέλια του.

Υπέστη σοβαρά τραύματα στα χέρια και τα πόδια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Αφού χειρουργήθηκε, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με τους γιατρούς να τον βάζουν άμεσα στην Εντατική.

Ο κ. Μπούτας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ωστόσο οι γιατροί προχώρησαν σε αποσωλήνωση, με τον τραυματία να έχει ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τα επόμενα 24ωρα και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών αναμένεται να εξέλθει της Μ.Ε.Θ. και να μεταφερθεί σε δωμάτιο νοσηλείας. Οι γιατροί συστήνουν υπομονή και επισημαίνουν πως αν και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μπούτας έχει δίπλα του την οικογένειά του, συγγενείς, αλλά και πολλούς φίλους και συναγωνιστές, ενώ καθημερινά λαμβάνει μηνύματα για περαστικά από «συντρόφους» από όλη την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις