ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον ειδικό φρουρό που ήταν στην επίθεση του Ρουβίκωνα: Πέθανε η σύζυγός του

Δύσκολες ώρες για τον ειδικό φρουρό που ήταν στην επίθεση του Ρουβίκωνα: Πέθανε η σύζυγός του

Το δικό του προσωπικό Γολγοθά καλείται να περάσει ο ειδικός φρουρός που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβεία του Ιράν, το βράδυ που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας.

Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η γυναίκα του έπασχε από καρκίνο και σήμερα (21/09) άφησε την τελευταία της πνοή.

Το βράδυ μάλιστα της επίθεσης, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση.

Το σωματείο Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς το συνάδελφό τους για το μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που επέδειξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Δυστυχώς η ζωή μάς επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

Αναφερόμαστε στον «πρωταγωνιστή» της «επιδρομής «στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις «σειρήνες» των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα «αργύρια» της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.
Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν, ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν!

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης.

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του!!».