ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αγλαΐα Κυριακού για την 8χρονη Αλεξία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (vid)

Στο Αγλαΐα Κυριακού για την 8χρονη Αλεξία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (vid)
Ο κ. Ιερώνυμος μίλησε με τους γονείς του παιδιού ενώ ενημερώθηκε και από τους γιατρούς του για την εξέλιξη της υγείας του
EUROKINISSI

Την 8χρονη Αλεξία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από την Κυριακή του Πάσχα οπότε και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος μίλησε με τους γονείς του παιδιού ενώ ενημερώθηκε και από τους γιατρούς του για την εξέλιξη της υγείας του. «Όλοι προσευχόμαστε να γίνει καλά η μικρή» δήλωσε εξερχόμενος του νοσοκομείου, σημειώνοντας πως οι γιατροί του άφησαν μια χαραμάδα ελπίδας με τα όσα του είπαν. «Από την καρδιά μας προσευχηθήκαμε να ξαναπαίξει στην αυλή του το παιδί» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου:

Σύμφωνα με χθεσινή (7/5) ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Α. Κυριακού», η 8χρονη έχει χειρουργηθεί, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθειά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr