Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λύγισε η μητέρα της - Η ερώτηση του Κατερινόπουλου (vid)

Newsbomb

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της παραχώρησε μία νέα συνέντευξη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στο Star, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί με τα τρία νεκρά εγγόνια της. Η Ελένη Λεγάτου, φάνηκε να λυγίζει όταν ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος της απηύθυνε μία συγκεκριμένη ερώτηση.

Ειδικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος ρώτησε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, εάν η 33χρονη αγαπάει τον Μάνο Δασκαλάκη ή είναι κάτι που φοβάται και τον θέλει δίπλα της. «Τον αγαπάει παθολογικά», είπε η Ελένη Λεγάτου.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μου κάνει εντύπωση ότι από το σόι του Μάνου δεν βγήκε κανένας». Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι της και να λυγίζει: «Να απαντήσω εγώ γι' αυτούς δεν μπορώ. Εγώ έχω το παιδί μου μέσα. Είναι στις φυλακές και ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω».

«Το παιδί μου είναι αθώο, δεν έχει κάνει τίποτα. Θα το λέω μέχρι την τελευταία στιγμή», υπογράμμισε η Ελένη Λεγάτου.

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Το παιδί μου είναι αθώο – Ήταν υπόδειγμα μητέρας