Η συνταγή της ημέρας: Ψαροκροκέτες
#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι όταν θα τηγανίσουμε για να μην καεί η ψαροκροκέτα απ’έξω και μείνει ωμή στο εσωτερικό.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φιλέτο παγκάσιους
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
3 αυγά
2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή