ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: «Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια» για τον θάνατο της μικρής Ιωάννας

Χανιά
zarpanews.gr

Το ενδεχόμενο της πτώσης στον γκρεμό εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε μικρή απόσταση από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων

Τραγικός επίλογος γράφτηκε, στην αναζήτηση του κοριτσιού που είχε χαθεί στα Χανιά από το βράδυ της Τρίτης.

Αποκλείσθηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το άτυχο κορίτσι αναζητούσαν οι Αρχές από χθες το βράδυ, όταν και δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Παρηγοριάς μετά από τον βραδινό του περίπατο.

Τελικά, το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό και ανασύρθηκε από το σημείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Τι δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων

Όπως είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης, στους δημοσιογράφους, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Τη σορό της 11χρονης εξέτασε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης και στη συνέχεια παρελήφθη από νεκροφόρα.

Δείτε τη δήλωση:

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο χθες Τρίτη στις 20.00 περίπου και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Πετράκη Ιωάννας στις 26/05/2021 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρίδου στο Newsbomb.gr: Δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες 30 - 39 για όλα τα εμβόλια