ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινιάστηκε η 14η Πανηλειακή Ανθοκομική έκθεση

Εγκαινιάστηκε η 14η Πανηλειακή Ανθοκομική έκθεση

Τα επίσημα εγκαίνια της 14ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης στην Αμαλιάδα, που φιλοξενείται στο πάρκο Μπελογιάννη, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του επεσήμανε ότι η έκθεση δεν θα μπορούσε να σταματήσει, παρ' ότι μεσολάβησαν οι εκλογές, καθώς όπως είπε είναι ένας επιτυχημένος θεσμός που θα συνεχιστεί. Είπε δε ότι κάποιοι έκαναν λάθος που βιάστηκαν να πουν ότι δεν θα γινόταν η έκθεση, όπως έκαναν λάθος και για το δημοτικό κάμπινγκ και για πολλά άλλα θέματα του δήμου και τους ζήτησε να σταματήσουν αυτή τη λογική και όλοι μαζί να συνεχίσουν για το καλό του τόπου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο βουλευτής κ. Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και επεσήμανε ότι τα λουλούδια συμβολίζουν την αισιοδοξία και την ομορφιά και μάλιστα σε μία πόλη όπως είπε, που έχει εξελιχθεί στην πιο όμορφη της Ηλείας.

Την παρουσίαση έκανε η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης κα Εύη Πάλλα- Χρονοπούλου, η οποία χαρακτήρισε την έκθεση ως γιορτή των λουλουδιών και κάλεσε το κοινό εκτός από την Ανθοκομική να επισκεφθεί και την έκθεση ζωγραφικής στο ισόγειο της Παπαχριστοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Παρόντες επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολος Λιώσης, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Χριστοφόρου και Δημήτρης Παναγιωτάρας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πέτρος Παπαδάτος.

Η έκθεση, ήδη έχει προσελκύσει πολύ κόσμο και οι εκθέτες εμφανίζονται ικανοποιημένοι, ενώ θα λειτουργήσει μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιουνίου από τις 8:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ θαμώνων έξω από νυχτερινό κλαμπ (pics)