ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης: Έδινε σε παιδιά μολυσμένα γλυφιτζούρια

Εφιάλτης: Έδινε σε παιδιά μολυσμένα γλυφιτζούρια

Όταν την συνέλαβαν οι Αρχές δήλωσε πως το έκανε για καλό σκοπό!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το Halloween για δεκάδες παιδιά στην πόλη του Brisbane καθώς μια μητέρα μοίρασε στα παιδιά που χτύπησαν την πόρτα της γλυφιτζούρια μολυσμένα με τον ιο της ιλαράς!

Όσο εξοργιστικό και αν φαίνεται, η Sarah Walker πόσταρε το... κατόρθωμά της σε σελίδα του Facebook που τάσσεται κατά των εμβολιασμών των παιδιών, αναφέροντας πως χάρισε στα άτυχα παιδιά ανοσία στον ιό!

Μάλιστα, η νοσοκόμα στο επάγγελμα αποδείχτηκε και επιχειρηματικό δαιμόνιο καθώς στην ανάρτησή της αναφέρει πως με 1 δολάριο μπορεί να στείλει τα γλυφιτζούρια σε όποιον το επιθυμεί.

Για κακή της τύχη όμως οι Αρχές δεν συμμερίστηκαν την ανθρωπιστική της άποψη και την συνέλαβαν, ενώ έχασε και την δουλειά της στο νοσοκομείο στο οποίο δούλευε.

Ευτυχώς για τα παιδιά, το υγειονομικό ινστιτούτο του Brisbane ανέφερε πως οι πιθανότητες να νοσήσουν τα παιδιά από τα γλυφιτζούρια είναι ελάχιστες ενώ αν η Walker βρεθεί ένοχη από το δικαστήριο (πράγμα που μοιάζει πολύ πιθανό), τότε κινδυνεύει να περάσει τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής της στην φυλακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης

Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με την εξαφάνιση της Λίλας Αβραμίδου

Σχετικές ειδήσεις