ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκόμα έκλεψε μωρό για να το δώσει στην άτεκνη θεία της - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Νοσοκόμα έκλεψε μωρό για να το δώσει στην άτεκνη θεία της - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας
Pixabay

Απίστευτο περιστατικό στο Πακιστάν

Μια νοσοκόμα στο Πακιστάν συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε ένα βρέφος προκειμένου να το δώσει την θεία της, που δεν έχει παιδιά.

Το νεογέννητο κοριτσάκι πάρθηκε λίγο μετά την γέννησή του σε ένα νοσοκομείο του Μπαλουχιστάν, νοτιοδυτικά της χώρας. Ωστόσο η οικογένεια αρχικά δεν είχε ιδέα για την εξαφάνιση καθώς κανείς δεν αποκάλυψε πως η μητέρα είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα. Για πρώτη φορά το έμαθαν όταν η μητέρα του βρέφους συνήλθε μετά τον τοκετό και ρώτησε «πού ήταν το άλλο κορίτσι».

Σύμφωνα με το BBC, ο Abdul Hamid είχε πάει την Jamila Bibi στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Όπως είπε στην αστυνομία, μετά τον τοκετό έδωσαν στην οικογένεια της γυναίκας ένα μωρό κοριτσάκι και τους είπαν να πάρουν την ασθενή σπίτι καθώς ήταν μια χαρά.

Η Jamila όμως δεν είχε συνέλθει πλήρως για τις επόμενες δυο μέρες, διάστημα κατά το οποίο το ένα από τα δίδυμα κορίτσια που είχε πάρει σπίτι της, πέθανε. Και τότε, όταν ανάρρωσε, ρώτησε κάτι που ξάφνιασε την οικογένεια.

«Την Παρασκευή, όταν η Bibi άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις της, ρώτησε πού ήταν το άλλο κορίτσι. Μείναμε έκπληκτοι», είπε ο Abdul Hamid, που πήγε αμέσως στην αστυνομία. Τελικά οι Αρχές συνέλαβαν τη νοσοκόμα που είχε βάρδια στην αίθουσα τοκετού εκείνη τη νύχτα, η οποία και τους οδήγησε κατευθείαν στο μέρος όπου βρισκόταν το μωρό. Η ίδια, με την βοήθεια δυο άλλων συναδέλφων της, πήρε το βρέφος, το έβγαλε κρυφά από το νοσοκομείο και το έδωσε στην θεία της, που είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια αλλά δεν έχει παιδί.

Η νοσοκόμα είπε στους αστυνομικούς πως η θεία της ήθελε πάρα πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Η αστυνομία συνέλαβε και τις τέσσερις γυναίκες, ενώ το μωρό επέστρεψε στην οικογένειά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση άνευ προηγουμένου: Ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον Έβρο (ντοκουμέντο)

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» η κακοκαιρία «Διδώ» την Τρίτη