ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος - Το κατασπάραξαν σκυλιά

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος - Το κατασπάραξαν σκυλιά
AP IMAGES

Ήταν μόλις 3 ωρών...

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 3 ωρών μέσα σε μαιευτήριο, όταν δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, τα οποία μπήκαν από το παράθυρο!

Όπως ήταν φυσικό, η αστυνομία έβαλε αμέσως λουκέτο στην κλινική ενώ οι λεπτομέρειες της τραγωδίας προκαλούν σοκ.

Την τραγωδία συνειδητοποίησαν πρώτοι οι συγγενείς του νεογέννητου που άκουσαν τους ήχους από την άγρια επίθεση των σκυλιών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην επαρχία Uttar Pradesh της Ινδίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το νεογέννητο είχε τραύματα σε όλο του το κορμί ενώ η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δείξει την ακριβή αιτία θανάτου του.

«Η οικογένεια του βρέφους υποστηρίζει ότι το άφησαν χωρίς επίβλεψη μέσα στην αίθουσα με το ανοιχτό παράθυρο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι γονείς του νεογέννητου κατήγγειλαν ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αρχικά είπαν ότι το παιδί τους πέθανε επειδή ήταν πρόωρο ενώ όταν τα ερωτήματα συνεχίζονταν τους πρόσφεραν χρήματα για να σωπάσουν.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έχουν δείξει ότι το νοσοκομείο λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Στην Ινδία υπάρχουν, όπως σημειώνει ο Guardian, περισσότερα από 30 εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά με 20.000 ανθρώπους να εκτιμάται ότι χάνουν τη ζωή τους ετησίως από λύσσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις