ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Σε φιάσκο οδηγείται η γερμανική αστυνομία, με τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, να είναι ένα βήμα μακριά από την ελευθερία του!

Μπορεί η γερμανική αστυνομία να διατυμπάνιζε πως είναι κοντά στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, ωστόσο φαίνεται πως οδηγείται σε φιάσκο.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ ήταν ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν και μάλιστε οι εισαγγελικές Αρχές δήλωναν με σιγουριά πως έχουν στα χέρια τους τον ύποπτο για την δολοφονία της 3χρονης Αγγλίδας, που εξαφανίστηκε το 2007 από το Αλγκάρβε.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η γερμανική αστυνομία πλέον έχει φτάσει σε αδιέξοδο καθώς δεν έχει κανένα στοιχείο που να δείχνει πως ο Μπρίκνερ είναι ο ένοχος για την εξαφάνιση, παρά μόνο ενδείξεις.

Η αστυνομία ενημέρωσε και την οικογένεια Μακάν για την πορεία των ερευνών, τονίζοντάς τους πως ο Μπρίκνερ είναι απλά... ύποπτος και τίποτα παραπάνω!

«Συνεχίζουμε μια σοβαρή έρευνα. Είναι σαν παζλ και πολλά κομμάτια μας οδηγούν στον Μπρίκνερ. Αλλά μέχρι στιγμής, όχι, δεν έχουμε κάποια απόδειξη», δήλωσε ο Χανς Βόλτερς, ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση.

Και όλα αυτά ενώ ο Μπρίκνερ και οι δικηγόροι του πιέζουν για να αφεθεί ελεύθερος ο 43χρονος Γερμανός καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Οι γερμανικές Αρχές προσπαθούν να κρατήσουν με... νύχια και με δόντια τον Μπρίκνερ στη φυλακή καθώς θεωρούν πως αν αφεθεί ελεύθερος θα εξαφανιστεί και μαζί όλα τα στοιχεία για την τύχη της Μαντλίν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Αττική - Θέμα ημερών το lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας