ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Πώς από ένα σπασμένο χέρι, διαγνώστηκε με καρκίνο

Συγκλονιστικό: Πώς από ένα σπασμένο χέρι, διαγνώστηκε με καρκίνο
Mirror

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο James McGill. Από τον Μάιο οι γιατροί του έδωσαν έως 48 ώρες ζωής. Και όμως, αρκετούς μήνες αργότερα, εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ ο νεαρός, στέλεχος της google, στο Δουβλίνο έσπασε το χέρι του και παρ' ότι ακολούθησε κανονική αγωγή, δεν το ξεπέρασε.

Τον Δεκέμβριο άρχισε να χάνει τη δύναμη στο αριστερό του πόδι. Λίγο αργότερα, ο Τζέιμς έχασε την ικανότητα να... καταπίνει ή να πίνει.

Ο Τζέιμς πήγε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο και μετά από μαγνητική τομογραφία, έμαθε τα καταστροφικά νέα ότι έχει λέμφωμα στον εγκέφαλό του.

Δείτε την gallery:

Από τον Μάιο οι γιατροί του έδωσαν έως 48 ώρες ζωής. Και όμως, αρκετούς μήνες αργότερα, ο James McGill εξακολουθεί να παλεύει, εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, παρ' ότι έχει μείνει μόλις 37 κιλά, ένα φάντασμα του παλιού του εαυτού.

Οι φίλοι του Τζέιμς άνοιξαν λογαριασμό συλλογής χρημάτων στο διαδίκτυο, με την ελπίδα να συγκεντρώσουν χρήματα, τα οποία θα διαθέσουν για την αγορά υποστηρικτικού μηχανισμού στην οικία του ασθενούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

15ήμερο lockdown: Τι είναι - Πότε και πώς θα εφαρμοστεί