ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιους αποκληρώνει;

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιους αποκληρώνει;

Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την κληρονομιά της περιουσίας του Μαραντόνα – οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί - είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ιταλία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η La Repubblica, ο «Θεός» είχε αποφασίσει να μην αφήσει κανένα περιουσιακό στοιχείο τόσο στις κόρες του, όσο και στην πρώην σύζυγο του, Βερόνικα Οχιέντα.

Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει ότι ο Μαραντόνα έχει φροντίσει ότι η περιουσία του, η οποία φτάνει τα 100.000.000 δολάρια, θα πάει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ο Μαραντόνα όπως τόνισε το ρεπορτάζ της Repubblica, ενδέχεται να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα παιδιά δεν αναγνώρισε ποτέ.

Αργεντινή: Βουλευτική πρόταση για δρόμο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Τη μετονομασία ενός δρόμου στο Μπουένος Άιρες σε «Ντιέγκο Μαραντόνα», πρότειναν βουλευτές της πλειοψηφίας που υποστηρίζουν τον πρόεδρο της Αργεντινής Αλπέρτο Φερνάντες, στη μνήμη του ποδοσφαιρικού θρύλου της χώρας που πέθανε πριν από δέκα ημέρες.

Τα μέλη του Frente de Todos (FdT), προτείνουν να μετονομαστεί με το όνομα του Ντιέγκο Μαραντόνα, δρόμος που οδηγεί στο στάδιο της ομάδας Αρτζεντίνος Τζούνιορς, που μετονομάστηκε σε στάδιο Μαραντόνα το 2004.

Ήταν η ομάδα που ο «Pibe de Oro» ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 15 ετών, πριν ενταχθεί στην Μπόκα Τζούνιορς.

Η κοινοβουλευτική πρόταση σκοπεύει επίσης να δημιουργήσει ένα «τουριστικό, αθλητικό και πολιτιστικό πλαίσιο» σε αυτήν την περιοχή περίπου τριάντα τετραγώνων, προκειμένου να αποδώσει «μόνιμο φόρο τιμής στον τόπο που είδε τη γέννηση του Μαραντόνα ως ποδοσφαιριστή», όπως ανέφεραν σε δήλωσή τους.

«Τίποτα δεν θα ισούται ποτέ με τη χαρά και την ευτυχία που έδωσε ο Μαραντόνα στους Αργεντινούς, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να το διατηρούμε ζωντανό τώρα και για πάντα», δήλωσε ο βουλευτής Κλαούντιο Μορέσι κατά την ανακοίνωση αυτής της πρωτοβουλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαταγή Στρατηγού Φλώρου: «Ετοιμάστε όλα τα οπλικά συστήματα» - Κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου