ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα: Στραγγάλισε τους γονείς του επειδή του είπαν να βγάλει βόλτα το σκύλο

Άγριο έγκλημα: Στραγγάλισε τους γονείς του επειδή του είπαν να βγάλει βόλτα το σκύλο

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τι έκανε ένας 30χρονος πάνω στα νεύρα του για έναν τόσο ασήμαντο λόγο!

Σοκ στην Ιταλία, καθώς ένας 30χρονος από το Τιρόλο δεν δίστασε να δολοφονήσει τους ίδιους του τους γονείς όταν εκείνοι του ζήτησαν να βγάλει βόλτα το σκύλο!

Δράστης της δολοφονίας είναι ο Benno Neumair, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου και ομολόγησε τη διπλή δολοφονία των Peter Neumair και Laura Perselli με τη σορό της γυναίκας να εντοπίζεται σε κοντινό ποτάμι με σημάδια στραγγαλισμού ενώ το δεύτερο αγνοείται.

Τα δυο θύματα

Ο 30χρονος ομολόγησε τις δολοφονίες, λέγοντας πως σκότωσε τον πατέρα του ύστερα από έναν σύντομο καβγά και στη συνέχεια δολοφόνησε τη μητέρα του.

Όλα άρχισαν, όταν ο πατέρας του του ζήτησε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγάλει βόλτα τον σκύλο της οικογένειας. Όταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε ο καβγάς. «Ο μπαμπάς με κατηγόρησε ότι είμαι μια αποτυχία. Ήθελα απλώς ησυχία. Έτσι τον έκανα να σωπάσει».

O 30χρονος δράστης

«Πήρα το πρώτο σκοινί αναρρίχησης που βρήκα στον πλαστικό δίσκο με τα εργαλεία μου. Ήμασταν στον διάδρομο και πέσαμε και οι δύο κάτω. Απλώς θυμάμαι ότι τον έσφιξα πάρα πολύ», είπε.

Η μητέρα του γύρισε σπίτι σύντομα και έτσι στραγγάλισε και εκείνη με το ίδιο σκοινί. «Το έκανα χωρίς να πω αντίο», ανέφερε.

Ο 30χρονος προφυλακίστηκε και φυσικά η αναζήτηση για την δεύτερη σορό συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.707 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 69 θάνατοι σε 24 ώρες, 681 οι διασωληνωμένοι