ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έσφαξε και διαμέλισε την έγκυο φίλη της και της πήρε το παιδί από την κοιλιά

Φρίκη: Έσφαξε και διαμέλισε την έγκυο φίλη της και της πήρε το παιδί από την κοιλιά

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τι έκανε μια γυναίκα στην ίδια της την φίλη.

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 28χρονης εγκύου από τη φίλη της, η οποία αφού την έσφαξε της πήρε το μωρό που κυοφορούσε από την κοιλιά επειδή έλεγε ψέματα πως ήταν και εκείνη έγκυος!

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην Κολομβία με την Mariluz Mosquera να συλλαμβάνεται από την αστυνομία μετά από αναζήτηση 9 μηνών. Θύμα της, η 28χρονη Yulexis Valecillos, η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδί.

Η άτυχη γυναίκα

Η Mosquera κάλεσε την Valecillos στο σπίτι της για να της δώσει κάποια ρούχα, για τα παιδιά της. Εκεί όμως της έστησε καρτέρι θανάτου, καθώς τη δολοφόνησε και στη συνέχεια της άνοιξε την κοιλιά για να της πάρει το μωρό.

Αιτία; Η Mosquera έλεγε ψέματα στην οικογένεια του συζύγου της, ο οποίος πέθανε, πως κυοφορούσε το παιδί του ώστε να τους παίρνει χρήματα.

Μάλιστα, η σορός της άτυχης 28χρονης δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κοντά σε μια λίμνη.

Η Mosquera τον Σεπτέμβριο είχε παρουσιαστεί σε νοσοκομείο κρατώντας το βρέφος που είχε κλέψει στην αγκαλιά, ωστόσο οι γιατροί με έκπληξη διαπίστωσαν πως ουδέποτε είχε γεννήσει καθώς δεν είχε κανένα σημάδι τοκετού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η κοσμική ζωή του Βασίλη Γκουρούση και το άγχος που τον πρόδωσε