ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας πρωταγωνίστησε σε θρίλερ στην πραγματική ζωή – Το μήνυμα που βρήκε γραμμένο στον καθρέφτη του

Άνδρας πρωταγωνίστησε σε θρίλερ στην πραγματική ζωή – Το μήνυμα που βρήκε γραμμένο στον καθρέφτη του

Η αστυνομία ερευνά την απειλή θανάτου που βρέθηκε γραμμένη στο διαμέρισμα ενός 23χρονου στο Νότιγχαμ της Αγγλίας

Ο νεαρός άντρας ξύπνησε και βρήκε το μήνυμα «Θα σε σκοτώσω» χαραγμένο στον καθρέφτη του μπάνιου του με οδοντόκρεμα. Η αστυνομία αναζητά δύο άνδρες σε σχέση με το περιστατικό στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Ο 23χρονος βρήκε επίσης ένα χαμογελαστό πρόσωπο ζωγραφισμένο στο γυάλινο ντους στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία κοινοποίησε τις φωτογραφίες δύο ανδρών τους οποίους επιχειρούν να εντοπίσουν σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στις φωτογραφίες, οι δύο ύποπτοι φαίνεται να ανεβαίνουν μια σκάλα και ο ένας από αυτούς -που είχε ξυρισμένα μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα- να κουβαλάει κουτιά μπύρας. Ο δεύτερος άντρας είχε μουστάκι και φορούσε γυαλιά, σκούφο και σκούρο φούτερ που έγραφε «Πολιτεία του Μίσιγκαν».

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Ryan Horvath από την αστυνομία του Νότιγχαμσαϊρ είπε: «Είναι απαράδεκτο να απειλείται κάποιος με αυτόν τον τρόπο». Και πρόσθεσε: «Ο αντίκτυπος τέτοιων απειλών μπορεί να είναι βαθύς και αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζουμε αυτήν την έκθεση εξαιρετικά σοβαρά».

Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Lower Parliament στο κέντρο της πόλης του Νότιγχαμ, ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιγχαμσαϊρ. Πιστεύεται ότι συνέβη στις 10 Οκτωβρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται. Και οι Αρχές προτρέπουν όποιον αναγνωρίζει τους δύο άνδρες στη φωτογραφία που κοινοποίησαν να επικοινωνήσει μαζί τους και να αναφέρει το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Η δήλωση-βόμβα της υπεύθυνης για τα όπλα στην παραγωγή - «Δεν ήμουν έτοιμη»

The Voice: Η Κερκυραία καλλονή που «τρέλανε» τους κριτές από τις πρώτες νότες (video)

Κι όμως, το έδειξαν: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που οδήγησε στο οριστικό φινάλε του Bachelor