ΚΟΣΜΟΣ

Γκισλέιν Μάξγουελ: Είχε «κρυφό» παιδί με τον Έπσταϊν; Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα

Γκισλέιν Μάξγουελ: Είχε «κρυφό» παιδί με τον Έπσταϊν; Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα
Το σατανικό ζευγάρι
AP Photo/John Minchillo, File

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει από τη στιγμή που θύμα του Τζέφρεϊ Έπσταϊν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης της ερωμένης και «μαστροπού» του Γκισλέιν Μάξγουελ ότι είδε γυμνή φωτογραφία με τη Βρετανίδα να είναι έγκυος.

Ένα από τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης του Έπσταϊν, η Κάρολιν, σόκαρε τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα όταν κατέθεσε πως στο σπίτι του ζευγαριού, είδε φωτογραφία της Μάξγουελ έγκυο. Μέχρι σήμερα αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι η Βρετανίδα ερωμένη του Έπσταϊν δεν είχε αποκτήσει παιδί, όμως η κατάθεση του θύματος φέρνει ανατροπές, που αναμένεται να μας απασχολήσουν στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, μία φωτογραφία, που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, φουντώνει τις φήμες περί «κρυφού» παιδιού του σατανικού ζευγαριού ή εγκυμοσύνης, μιας και στο καρέ ο Έπσταϊν, απεικονίζεται να κρατά την κοιλιά της Μάξγουελ.

Ο παιδόφιλος χρηματιστής φορώντας κόκκινη στολή του σκι φαίνεται να κρατά την κοιλιά της Μάξγουελ.

Η επίμαχη φωτογραφία.Daily Mail

Οι προκλητικές φωτογραφίες της «μαντάμ» στα όργια του Έπσταϊν

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα προκλητικές φωτογραφίες της μαστροπού, με την Γκισλέιν να κάνει μασάζ στα πόδια του Έπσταϊν έχοντας το πουκάμισο της ανοιχτό.

Οι φωτογραφίες, που αποτελούν πλέον αποδεικτικό υλικό, ανακτήθηκαν κατά την επιδομή του FBI στην έπαυλη του Επστάιν το 2019. Σε άλλη φωτογραφία η Μάξγουελ ποζάρει σε σκάφος, ενώ σε άλλες είναι αγκαλιά, αποδεικνύοντας τη στενή σχέση που είχαν οι δυο τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Άφαντο το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ – Σε απόγνωση ο υπερτυχερός

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Έπεσε στο κενό ενώ επιδιόρθωνε κεραία στην ταράτσα - Νεκρός 65χρονος

Κρούσματα σήμερα: 5.899 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 81 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι