ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Επέπλεε 2 μέρες σε παγωμένη λίμνη πάνω σε πλαστικό στρώμα – Σώθηκε από θαύμα

ΗΠΑ: Επέπλεε 2 μέρες σε παγωμένη λίμνη πάνω σε πλαστικό στρώμα
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Pixabay

Μια γυναίκα που επέπλεε πάνω σε ένα πλαστικό στρώμα στη μέση μιας λίμνης της Οκλαχόμα διασώθηκε αφού μηχανικοί τρένου την εντόπισαν την περασμένη εβδομάδα.

Η Λένα Κεντ, γενική διευθύντρια δημοσίων υποθέσεων της BNSF Railway, ανέφερε σε ένα email ότι δύο μέλη του πληρώματος της BNSF εντόπισαν τη γυναίκα στη λίμνη Texoma, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές δεξαμενές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την περασμένη Πέμπτη (3/2).

Το τρένο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη του πληρώματος κατευθυνόταν νότια όταν ένας μηχανικός παρατήρησε τη γυναίκα να επιπλέει στη λίμνη Texoma. Η γυναίκα, μαζί με έναν άνδρα με τον οποίο ήταν μαζί, προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το στρώμα ως σχεδία για να φτάσει σε άλλο σκάφος, είπε η περιπολία αυτοκινητοδρόμων της Οκλαχόμα.

Το πλήρωμα σταμάτησε το τρένο για να βοηθήσει τη γυναίκα. Η γυναίκα, είπε στους υπαλλήλους του τρένου ότι επέπλεε για δύο ημέρες στη λίμνη αφού είχε χωριστεί από έναν άντρα με τον οποίο ήταν μαζί. Οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το στρώμα αέρα ως σχεδία για να φτάσουν σε μια βάρκα στη λίμνη.

Η γυναίκα έδειξε σημάδια υποθερμίας όταν βρέθηκε, τα χέρια της ήταν κομμένα και αιμορραγούσαν ενώ δυσκολευόταν να περπατήσει, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.