ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος Ουκρανία: Το Newsbomb.gr σε εργαστήριο κατασκευής μολότοφ στο Λβιβ – Εντυπωσιακές εικόνες

Πόλεμος Ουκρανία: Το Newsbomb.gr σε εργαστήριο κατασκευής μολότοφ στο Λβιβ – Εντυπωσιακές εικόνες
Ο φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr Νίκος Χριστοφάκης μπήκε σε εργαστήριο κατασκευής βομβών μολότοφ.
Νίκος Χριστοφάκης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μπουκάλι, εύφλεκτο υλικό, στουπί, ένα μικρό μάθημα για το πώς θα τη ρίξεις και πώς θα προστατευθείς και όλοι στις οδομαχίες κατά των ρωσικών στρατευμάτων – Ο φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr Νίκος Χριστοφάκης μπήκε σε εργαστήριο κατασκευής βομβών μολότοφ και οχυρωματικών στην πόλη Λβιβ και μας μεταφέρει συγκλονιστικά πλάνα. 

Για 12η μέρα συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, με τους κατοίκους να προσπαθούν να αντισταθούν με κάθε τρόπο στα πανίσχυρα ρωσικά στρατεύματα.

Το Κίεβο, το Χάρκοβο, η Μαριούπουλη, το Ιρπίν, το Λβιβ, δέχονται τα πυρά του «κόκκινου» στρατού, ενώ άνδρες και γυναίκες που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους δημιουργούν οχυρωματικά έργα και κάθε είδους οπλισμό που θα μπορούσε να αποτρέψει την κατάληψη της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Το Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Νίκος Χριστοφάκης βρίσκονται στην πόλη Λβιβ καταγράφοντας την αγωνία των κατοίκων, το προσφυγικό δράμα και τις προετοιμασίες για τις μάχες με τον ρωσικό στρατό.

Δείτε το βίντεο:

Το πρωί της Δευτέρας (07/03) κατάφερε να μπει σε ένα κρυφό εργαστήριο παραγωγής μολότοφ και διαφόρων πολεμικών εφοδίων και οχυρωματικών κατασκευών.

Στο ίδιο πραγματοποιούνται και… μαθήματα, πώς να ρίχνεις μια βόμβα μολότοφ, πώς να προστατεύεσαι και πώς να απομακρύνεσαι άμεσα από το σημείο, πριν πλησιάσει ο εχθρός ενώ φτιάχνουν και μπλουζάκια για τους εθελοντές.

Οι εικόνες που καταγράφει το Newsbomb.gr είναι συγκλονιστικές:

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Στο στόχαστρο το «μαργαριτάρι της Μαύρης Θάλασσας» - Αρχίζει η πολιορκία της Οδησσού