ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θύμισε την Νταϊάνα - Γιατί έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο (pic)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θύμισε την Νταϊάνα - Γιατί έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο
Τι συνέβη κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Γλασκώβη
AP

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο, εγκαταλείποντας τις τυπικότητες και κάνοντας μία θερμή αγκαλιά σε έναν ηλικιωμένο, κατά την επίσκεψή του στη Σκωτία

Την Τετάρτη, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφτηκαν τοποθεσία του ομίλου Wheatley για να «δουν από πρώτο χέρι πώς μεταμορφώνουν τις ζωές ευάλωτων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι», ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αγκάλιασε έναν Σκωτσέζο συνταξιούχο, θυμίζοντας, σε πολλούς, την μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος μαζί με την Κέιτ Μίντλετον χαιρετούσαν τον κόσμο, αγκάλιασε τον 66χρονο άνδρα, ο οποίος φαινόταν να κλαίει.

Ιστορικά το πρωτόκολλο σχετικά με το άγγιγμα μελών της βασιλικής οικογένειας είναι τόσο αυστηρό που και μια απλή παραβίαση, όπως ένα χέρι στην πλάτη, ακόμη και από έναν καλοπροαίρετο αξιωματούχο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει οργή.

Ενώ η παλαιότερη γενιά των μελών της βασιλικής οικογένειας βλέπει την έλλειψη επαφής ως μέσο επικοινωνίας μίας υψηλότερης θέσης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ προσπαθούν να φανούν πιο προσιτοί.

Με πληροφορίες από: Telegraph, Daily Mail