ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκθεση λουλουδιών τιμά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Ερώτημα η εμφάνισή της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκθεση λουλουδιών τιμά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Ερώτημα η εμφάνισή της
Η τεράστια σύνθεση με κρίνα.
AP

Βασίλισσα Ελισάβετ: H βασίλισσα Ελισάβετ έχει παρευρεθεί στο Chelsea Flower Show 50 φορές τα τελευταία 70 χρόνια – Φέτος για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο στην έκθεση, δεσπόζει μια τεράστια δημιουργία με 70 γλάστρες που σχηματίζουν την φιγούρα της 96χρονης μονάρχη

Μια τεράστια σύνθεση με κρίνα έχει στηθεί στον χώρο του Chelsea Flower Show στην Μεγάλη Βρετανία με την έκθεση λουλουδιών να είναι φέτος αφιερωμένη στα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό αν η Βασίλισσα καταφέρει να παρευρεθεί στην έκθεση, όμως οι διοργανωτές δεν χάνουν την ελπίδα αφού ως γνωστό το συγκεκριμένο event αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της Ελισάβετ και για τον λόγο αυτό το έχει επισκεφθεί 50 φορές!

AP

Εγκαινίασε γραμμή του Μετρό με το όνομά της

Στο μετρό στο Paddington όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μια νέας γραμμής με το όνομά της εμφανίστηκε πρόσφατα «αιφνιδιάζοντας του πάντες» η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 96χρονη μονάρχης που φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια της στον βρετανικό θρόνο, ντυμένη στα κίτρινα συμμετείχε στα εγκαίνια της «Elizabeth Line».

Η αρχηγός του βρετανικού κράτους έφτασε, περπατώντας προσεκτικά από τον διάφανο ανελκυστήρα κρατώντας ένα μπαστούνι και χαμογελώντας ζεστά.

Δείτε την gallery:

Στη συνέχεις πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια πινακίδας που σηματοδοτούσε το επίσημο άνοιγμα της γραμμής Elizabeth. Η μονάρχης πέρασε 10 λεπτά στο σταθμό, συνοδευόμενη από τον γιο της Πρίγκιπα Edward. Η παρουσία της δεν ανακοινώθηκε δημοσίως εκ των προτέρων, αλλά στους διοργανωτές είχε αναφερθεί ότι υπήρχε πιθανότητα να μπορέσει να παρευρεθεί.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν φαίνεται επίσης η Βασίλισσα που μαθαίνει πως να ενεργοποιεί μια κάρτα Oyster (αυτή είναι η ονομασία των καρτών του Λονδίνου για τα ΜΜΜ).

Διαβάστε επίσης:

Bασίλισσα Ελισάβετ: Κεφάτη στο «Πλατινένιο Ιωβηλαίο» - Με Τομ Κρουζ και Έλεν Μίρεν η πρεμιέρα