ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Τομ Χανκς: Εξαγριώθηκε με fans που παραλίγο να ρίξουν κάτω τη σύζυγό του

O Τομ Χανκς προστάτευσε τη σύζυγό του
O Τομ Χανκς προστάτευσε τη σύζυγό του

Ο Τομ Χανκς έγινε έξαλλος όταν μια ομάδα φανατικών θαυμαστών του, παραλίγο να χτυπήσει τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς μεταμορφώθηκε από ηθοποιός σε προστάτης όταν μια ομάδα τρελαμένων θαυμαστών πλησίασε πολύ τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έγινε έξαλλος όταν η ομάδα με υπερβολικό ζήλο παραλίγο να ρίξει κάτω την αγαπημένη του, η οποία κατέληξε να χάσει την ισορροπία της και να ταλαντεύεται, ενώ ήταν έξω στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης.

«Σταματήστε το» φώναξε η 65χρονη Γουίλσον. «Τη γυναίκα μου? Κάντε πίσω γαμ...ο! Να χτυπήσετε τη γυναίκα μου;» είπε έξαλλος ο Χάνκς επίσης 65 ετών και φώναξε πριν το ζευγάρι επιβιβαστεί σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε.

Ένας θαυμαστής ακούστηκε τότε να ζητά συγγνώμη, λέγοντας: «Συγγνώμη γι' αυτό, Τομ». Ο σταρ του "Forrest Gump" βρίσκεται σε μια περιοδεία για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία του "Elvis" σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann, εδώ και μερικές εβδομάδες. Νωρίτερα αυτό το μήνα, παρακολούθησε μια προβολή στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Ο Χανκς και η Γουίλσον είναι παντρεμένοι εδώ και 34 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα του «Bosom Buddies», μιας κωμικής σειράς που προβλήθηκε από το 1980 έως το 1982. Εκείνη την εποχή, ο Χανκς ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, την αγαπημένη του από το κολέγιο Samantha Lewes, με την οποία είχε δύο παιδιά, τον ηθοποιό Κόλιν Χανκς, 44 ετών, και την Ελίζαμπεθ Χανκς, 40 ετών.

Το ζευγάρι απέκτησε επίσης δύο γιους: τον ηθοποιό και ράπερ Τσετ Χανκς, 31 ετών, και τον Τρούμαν, 26 ετών. Ο Τσετ έχει παλέψει με τους δικούς του δαίμονες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρόσφατα σημείωσε εννέα μήνες νηφαλιότητας. Παρά την άψογη φήμη του πατέρα του, ο Τσετ ισχυρίστηκε τον Φεβρουάριο ότι δεν είχε ένα «ισχυρό ανδρικό πρότυπο» μεγαλώνοντας.

«Έχεις όλα αυτά τα πράγματα που θέλουν, οπότε προσπαθούν να σου ρίξουν τη σκιά τους για να νιώσεις αγχωμένος με τον εαυτό σου επειδή ζηλεύουν.» Έπρεπε να το ακούσω αυτό», εξήγησε ο Τσετ. «Δεν είχα κανέναν να μου το πει αυτό. Τώρα λέω εγώ στη νεότερη εκδοχή του εαυτού μου αυτό που έπρεπε να ακούσω τότε».