ΚΟΣΜΟΣ

Tα τεχνάσματα του Ζεράρ Πικέ για να κάνει «διπλή ζώη» και να ξεγελάει τη Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ
Ο Ζεράρ Πικέ
ΑΡ

Ο Ζεράρ Πικέ τα είχε προγραμματίσει όλα στην εντέλεια για να μην υποψιαστεί κανείς ότι έκανε διπλή ζωή, αναφέρει ο Ισπανικός Τύπος που παρακολουθεί στενά το «σίριαλ» του χωρισμού της Κολοβιανής τραγουδίστριας Σακίρα με τον άσο των γηπέδων

O Πικέ είχε οργανώσει τη ζωή του, ώστε να μπορεί... να είναι άπιστος στη Σακίρα και να μην κινεί υποψίες, γράφει η εφημερίδα La Marca. Ο χωρισμός της Σακίρα και του Πικέ, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης. Το τελευταίο διάστημα αποκαλύφθηκαν κάποιες κινήσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ώστε να φαίνεται υπεράνω πάσης υποψίας.

To πρώην ζευγάριΑ.Ρ

Σύμφωνα με το ισπανικό πρόγραμμα Socialité, ο Πικέ είχε αναπτύξει περίτεχνα σχέδια για να κάνει τις παρανομίες του χωρίς να τον ανακαλύψουν οι παπαράτσι ή η σύζυγός του. Στην πραγματικότητα, αυτά τα «τέλεια σχέδια» προφανώς ήταν να έχει πλαϊνές πόρτες, αποκλειστικά σαλόνια, να παίρνει ταξί και να κάνει συναντήσεις χωρίς κινητά τηλέφωνα.

Στην τηλεοπτική εκπομπή, οι οικοδεσπότες διαβεβαίωσαν ότι το αγαπημένο μέρος για τον ποδοσφαιριστή είναι ένα μπαρ που ονομάζεται "La Traviesa", όπου φημολογείται ότι εργάζεται η ερωμένη του. Αφού ήταν γνωστό το μέρος πώς κατάφερνε για καιρό να μην τον ανακαλύψουν;

Ο Πικέ έφτανε «πάντα έφτανε με ταξί», επομένως δεν πήρε ούτε μία φορά ένα από τα πολυτελή του αυτοκίνητα και ούτε καν άνοιγε τις πόρτες του γκαράζ για να ειδοποιήσει την οικογένειά του, τους γείτονες ή τα μέσα ενημέρωσης.

Από την άλλη σχολιάζουν επίσης οι ρεπόρτερ, ο ποδοσφαιριστής "έμπαινε από τη πλαϊνή πόρτα, που βρίσκεται σε δρόμο με μικρή κίνηση. Την ίδια στιγμή η εν λόγω κυρία που θα συναντούσε έμπαινε από την κεντρική είσοδο".

Επιπλέον, μέσα στο σπίτι του «είχε ένα «δωμάτιο, περιτριγυρισμένο από κόκκινες κουρτίνες, στο οποίο μόνο ο ίδιος όριζε ποιος μπορούσε να μπει και ποιος όχι». Σε εκείνο το μέρος προσκαλούσε μόνο τους συμπαίκτες του και τους στενούς του φίλους για πάρτι με άλλα μοντέλα και υπήρχε «ένας απαράβατος κανόνας: δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα στο χώρο».

Μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις, ο 35χρονος παίκτης δεν έχει δώσει εξηγήσεις ούτε αρνήθηκε δημόσια ότι υπήρξε άπιστος στη Σακίρα. Δεν έχει δώσει καν συνέντευξη για να πει τη γνώμη του ή να δώσει τη δική του εκδοχή για τον πολύκροτο χωρισμό.