ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ-Μπρέιντι: Το τέλος μίας σχέσης - Έβγαλε τη βέρα του ο αθλητής

H Zιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι
H Zιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι
Α.Ρ

Φουντώνουν οι φήμες για το τέλος του πολυετούς γάμου ανάμεσα στο διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν και τον αθλητή του NFL Τομ Μπρέιντι

Ο Τομ Μπρέιντι εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα του, εν μέσω της φημολογίας για το επικείμενο διαζύγιο με τη Ζιζέλ Μπούντχεν. Ο κορυφαίος αθλητής εθεάθη καθώς έφευγε από το ξενοδοχείο του ενόψει του αγώνα των Tampa Bay Buccaneers το βράδυ της Κυριακής (16/10) στην Πενσυλβάνια.

Ο 45χρονος άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, κουβαλούσε μια τσάντα καμουφλάζ και οι ταμπλόιντ εστίασαν στο αριστερό του χέρι χωρίς δαχτυλίδι. Η επιλογή του να αφήσει αυτό το συμβολικό κόσμημα στο σπίτι δεν είναι τυχαία, καθώς φουντώνουν οι φήμες διαζυγίου με τη σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η απροθυμία του να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο φαίνεται να είναι η κύρια αιτία του ρήγματος με το εντυπωσιακό μοντέλο. Οι θαυμαστές του επέκριναν πάντως την απόφαση του αστέρα του NFL να παραμείνει στο άθλημα και τη συσχέτισή του με την κατάσταση του γάμου του, μετά την ήττα των Bucs αυτή την εβδομάδα από τους Pittsburgh Steelers.

Σε πλάνα που έγιναν πλέον viral, ένας εξαγριωμένος Μπρέιντι φαίνεται να φωνάζει στη γραμμή επίθεσης της ομάδας. «Ο Τομ Μπρέιντι πήρε πραγματικά διαζύγιο μόνο και μόνο για να χάσει από τους Steelers», αστειεύτηκε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος είπε: «Ο Τομ Μπρέιντι δεν δίνει δεκάρα για τίποτα εκτός από το ποδόσφαιρο, ούτε για τη γυναίκα του, ούτε για τα παιδιά του, ούτε για τους συμπαίκτες του».

Επίσης, εθεάθη μόνος το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη να δίνει το παρών στον γάμο έκπληξη του ιδιοκτήτη των Patriots, Robert Kraft, με την Dana Blumberg. Η Page Six ανέφερε αποκλειστικά αυτόν τον μήνα ότι τόσο ο Μπρέιντι όσο και η Μπούντχεν, 42 ετών, που ζούν χωριστά, έχουν προσλάβει δικηγόρους διαζυγίου. Πηγές αποκάλυψαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο ότι το ζευγάρι είχε έναν «επικό» καυγά για τον αθλητή και την καριέρα του.

«Υπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Ζιζέλ ήταν πάντα αυτή με τα παιδιά», είπε ένας από τους γνώστες τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας: «Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια και μετά άλλαξε γνώμη». Πληροφορίες στο People αναφέρουν ότι η σχέση του αθλητή και του σούπερ μόντελ δεν μπορεί να επιδιορθωθεί.

«[Η Ζιζέλ] τελείωσε με τον γάμο τους», ισχυρίστηκε προηγουμένως μια πηγή «Ήταν στενοχωρημένη γι’ αυτό για πολύ καιρό, και είναι ακόμα δύσκολο, αλλά νιώθει ότι πρέπει να προχωρήσει. Δεν πιστεύει ότι ο γάμος της μπορεί να επιδιορθωθεί».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν, ενώ ο πρώην παίκτης των Patriots έχει επίσης έναν 15χρονο γιο, τον Τζακ, με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan. Η Ζιζέλ παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αυτή και τα παιδιά τους θέλουν να βλέπουν περισσότερο τον Brady.

«Τα παιδιά μου και εγώ θα θέλαμε ο [Toμ] να είναι περισσότερο παρών», είπε στο Elle τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας ότι «έχουν σίγουρα αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά». Ο Μπρέιντι, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια και το ποδόσφαιρο είναι οι κύριες προτεραιότητές του, παντρεύτηκε την Μπούντχεν το 2009.