ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει απο τον απαγωγέα της μετά από ένα χρόνο

O απαγωγέας συνελήφθη
O απαγωγέας συνελήφθη

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι κρατούσε μια γυναίκα παρά τη θέλησή της για σχεδόν ένα χρόνο προτού δραπετεύσει και ζητήσει βοήθεια σε ένα βενζινάδικο.

Γυναίκα στο Νιου Τζέρσεϊ διέφυγε από άντρα που φέρεται να την κρατούσε παρά τη θέλησή της για σχεδόν ένα χρόνο, λένε οι αρχές. Ο Τζέιμς Παρίλο Τζούνιορ έχει κατηγορηθεί για απαγωγή, στραγγαλισμό, βαριά επίθεση και εγκληματικό περιορισμό, δήλωσαν αξιωματούχοι στο NBC News.

Η γυναίκα έτρεξε στο κατάστημα στο Νιου Τζέρσεϊ στις 7 Φεβρουαρίου, όπου ισχυρίστηκε ότι την απήγαγαν, ανέφερε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Πλάνα ασφαλείας έδειξαν τη γυναίκα να τρέχει στο βενζινάδικο και να κλειδώνει την πόρτα, με έναν άνδρα να την ακολουθεί.

Ο 57χρονος κρατείται εν αναμονή της δίκης, ανέφεραν τα τοπικά μέσα. Ο Γενικός Εισαγγελέας Μάθιου Πλάτκιν δήλωσε: «Πρόκειται για μια βαθιά ανησυχητική υπόθεση στην οποία ο κατηγορούμενος φέρεται να κρατούσε μια γυναίκα παρά τη θέλησή της για σχεδόν ένα χρόνο, ενώ ταξίδευε μαζί της σε όλη τη χώρα, πριν καταλήξει εδώ στο Νιου Τζέρσεϊ όπου μπόρεσε να δραπετεύσει»

Η γυναίκα - της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί - είπε στην αστυνομία ότι εκείνη και ο δράστης συναντήθηκαν σε ένα βενζινάδικο στο Νέο Μεξικό τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν της ζήτησε να τον πάει στην Αριζόνα. Αρχικά είχαν συνάψει σχέση, αλλά ο Παρίλο φέρεται να της επιτέθηκε έναν μήνα αργότερα στην Καλιφόρνια και έκτοτε δεν μπορούσε να φύγει, δήλωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Ο Παρίλο πήρε το τηλέφωνο και τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της γυναίκας, την κράτησε μακριά από την οικογένειά της και παρά τη θέλησή της. Έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν στην κομητεία Μπέρλινγκτον στις 7 Φεβρουαρίου, αφού φέρεται να την έπνιξε και να της επιτέθηκε.

Η γυναίκα είχε σημάδια στο λαιμό της, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας της Πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ που κατατέθηκε στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τη δήλωση, η γυναίκα είπε ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή της για ένα χρόνο και ότι ο Παρίλο αρνιόταν να της επιτρέψει να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Ο Jamie Garthaus, ο οποίος εργάζεται στο βενζινάδικο στο οποίο μπήκε η γυναίκα, είπε στο NBC: «Η κυρία ήρθε τρέχοντας ξυπόλυτη, και είπε ότι την απήγαγε». «Έτσι τρέξαμε μέσα και κλειδώσαμε την πόρτα». Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Παρίλο δεν σχολίασε, ανέφερε το NBC News.