ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφανίστηκε η κόρη της και την βρήκε με τη βοήθεια του... Tik Tok

Εξαφανίστηκε η κόρη της και την βρήκε με τη βοήθεια του... Tik Tok
Tik tok

Η Κρίστα Πάιπερ ανέφερε ότι αυτό που την βοήθησε να βρει γρήγορα την κόρη της, όταν χάθηκε, ήταν ένα βίντεο που είχε δει στο TikTok.

Την εμπειρία της για το πώς βρήκε την κόρη της, η οποία διέφυγε της προσοχής της, διηγήθηκε μία μητέρα από το Οχάιο.

Η Κρίστα Πάιπερ ανέφερε ότι αυτό που την βοήθησε να βρει γρήγορα την κόρη της, όταν χάθηκε, ήταν ένα βίντεο που είχε δει στο Tik Tok. Όπως ανέφερε η μητέρα, είχε πάει την 3χρονη κόρη της στον χώρο του Κέντρου Επιστήμης και Βιομηχανίας και κάποια στιγμή, ενώ την έβλεπε να παίζει με άλλα παιδιά, εξαφανίστηκε.

«Αυτός ο χώρος παιχνιδιού είναι τεράστιος. Εκτείνεται σε όλο το μήκος αυτού του γιγαντιαίου μουσείου επιστήμης και τα παιδιά το λατρεύουν. Έχει πολλές γωνιές», είπε η Πάιπερ στο βίντεο της στο Tik Tok, το οποίο ανέβασε στις 24 Μαρτίου.

Η μικρή Λίλι πηγαινοερχόταν ανάμεσα στα διάφορα εκθέματα του χώρου. «Μιλούσα με μια άλλη μητέρα με την οποία είχαμε πάει εκεί. Ξαφνικά δεν βλέπω την τρίχρονη κόρη μου». Προσπάθησε να ψάξει για την κόρη της, αλλά δεν είχε καμία τύχη. Τότε θυμήθηκε μία συμβουλή που είχε δει σε ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Άρχισα να φωνάζω το όνομά της. Αμέσως μόλις άρχισα να φωνάζω το όνομά της, ένα μικρό λαμπάκι άναψε στο κεφάλι μου και θυμήθηκα ένα βίντεο στο Tik Tok που είχα δει πιθανότατα πριν από ένα χρόνο», είπε αρχικά.

«Ήταν μια μητέρα που είχε χάσει το παιδί της, σε ένα παντοπωλείο, και αντί να φωνάξει το όνομα του παιδιού, φώναξε τι φορούσε το παιδί της, και έτσι μπόρεσε να το βρει πολύ πιο γρήγορα», προσέθεσε.

Η Πάιπερ είπε ότι αντί να φωνάζει το όνομα της κόρης της άρχισε να περιγράφει τα ρούχα που φορούσε η Λίλι εκείνη τη στιγμή, δηλαδή ένα ροζ πουκάμισο Minnie Mouse.

«Είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμουν λίγο τρελή», σημείωσε.

Στο κάλεσμα συμμετείχαν και άλλες μητέρες και τότε μία εντόπισε τη Λίλι και την επέστρεψε στη μητέρα της.