ΚΟΣΜΟΣ

Πενέλοπε Κρουζ: Το διαφημιστικό που «αναστάτωσε» τη Μαδρίτη

Η Πενέλοπε Κρουζ
Η Πενέλοπε Κρουζ
ΑΡ

Η Πενέλοπε Κρουζ γύρισε ένα διαφημιστικό σε έναν πάγκο λουλουδιών στους δρόμους της Μαδρίτης και εντυπωσίασε τους ανυποψίαστους περαστικούς

Η Πενέλοπε Κρουζ εξέπληξε ευχάριστα τους περαστικούς, καθώς γύρισε μια διαφήμιση στους δρόμους της Μαδρίτης την Τρίτη (30/5). Η 49χρονη γοητευτική ηθοποιός φόρεσε ένα πράσινο μίνι φόρεμα, ενώ έκανε το γύρισμα σε έναν πάγκο με λουλούδια.

Το φόρεμα της σταρ είχε μήκος πάνω από το γόνατό της, ενώ η φούστα της τελείωνε σε ένα χαλαρό βολάν. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της φορώντας ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα πράσινα παπούτσια με χοντρές σόλες. Για της ανάγκες του γυρίσματος, η γνωστή πρωταγωνίστρια εθεάθη περιτριγυρισμένη από μερικά όμορφα, πολύχρωμα λουλούδια σε έναν πάγκο αγοράς στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Πενέλοπε Κρουζ -μαζί με τη Σκάρλετ Γιόχανσον- βρίσκονται σε συζητήσεις για να συνεργαστούν με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Όουεν Γουίλσον σε μια ταινία του Netflix με την υπογραφή της σκηνοθέτιδας Νάνσι Μάγιερς. Η ταινία μεγάλου προϋπολογισμού φέρει προς το παρόν τον τίτλο Paris Paramount.

Πηγές αναφέρουν ότι οι συμφωνίες ηθοποιών για την Paris Paramount δεν έχουν ακόμη υπογραφεί καθώς ο προϋπολογισμός του έργου είναι ακόμη υπό επεξεργασία. Το Netflix δεν έχει σχολιάσει την είδηση.