ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: «Βασίλισσα, σε αγαπάμε» φώναξε στη Μαντόνα - Πόζαραν μαζί στα παρασκήνια συναυλίας της

Oι δύο «βασίλισσες» της μουσικής με τα παιδιά τους
Oι δύο «βασίλισσες» της μουσικής με τα παιδιά τους
Ιnstagram

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα παρακολούθησε το σόου της Μπιγιονσέ στο Νιού Τζέρσεϊ, με τις δύο «βασίλισσες της ποπ» να ποζάρουν μαζί και να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις

Η Mαντόνα φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα και τις αγαπημένες της συνήθειες. Μαζί μα τα παιδιά της παρακολούθησε τη συναυλία της Μπιγιόνσε, στο στάδιο MetLife στο Νιου Τζέρσεϊ και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Αφού διασκέδασε, η 64χρονη σταρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με την «Queen Bey» και τις κόρες της Mercy, 17 ετών, και τις δίδυμες Stella και Estere, 10 ετών. Μία από τις κόρες της Μπιγιονσέ, η 6χρονη Rumi, φάνηκε επίσης στο πλάνο με τη διάσημη μητέρα της και τη «βασίλισσα της ποπ» στη μέση της φωτογραφίας. H δημιουργός του Hung Up παρακολούθησε την παράσταση στο East Rutherford του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα κατάμεστο στάδιο το βράδυ της Κυριακής (30/7)

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από τη θέα της σκηνής, η Mαντονα έγραψε: «Σε ευχαριστώ Queen B. για το υπέροχο σόου σου! Η Μπιγιονσέ ανταπέδωσε δημόσια, ευχαριστώντας τη διάσημη καλεσμένη της. «Ένα μεγάλο ζήτω για τη βασίλισσα, Μαντόνα, σ’ αγαπάμε», φώναξε η κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Break My Soul», με τους χιλιάδες θαυμαστές να την αποθεώνουν.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα η Μαντόνα ειχε μπει στο Instagram για να ευχαριστήσει τα παιδιά της που στάθηκαν στο πλευρό της κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Αφού υπέστη απειλητική για τη ζωή της θρόμβωση που την οδήγησε στο νοσοκομείο, έγραψε σε μια ανάρτησή της: «Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο. Ένα μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ».

Και συνέχισε: «Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να εμπλακείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στη φαινομενικά ατελείωτη προσφορά……….. Αλλά όταν χρειάστηκε, τα παιδιά μου ήταν πραγματικά εκεί για μένα. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Έκανε όλη τη διαφορά. Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου ».