ΚΟΣΜΟΣ

Xάιντι Κλουμ: «Έγινε» σέξι... σερβιτόρα με αποκαλυπτικό μαγιό - Οι πιατέλες με φρούτα στο Κάπρι

Xάιντι Κλουμ: «Έγινε» σέξι... σερβιτόρα με αποκαλυπτικό μαγιό - Οι πιατέλες με φρούτα στο Κάπρι

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε με ένα σέξι φλοράλ μαγιό, σερβίροντας μερικές πιατέλες με φρέσκα φρούτα σε σχήμα καρδιάς σε νέα ανάρτηση στο Instagram 

Το τοπ μόντελ από τη Γερμανία, πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό μαγιό καθώς σερβίρει πιατέλες με φρέσκα φρούτα σε σχήμα καρδιάς. Η Χάιντι Κλουμ που βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην αγαπημένη της Ιταλία για διακοπές έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα: «Βεβαιωθείτε ότι τρώτε τα φρούτα σας».

Η 50χρονη οικοδέσποινα του «America’s Got Talent», φόρεσε ένα σέξι ολόσωμο μαγιό της εταιρείας Magda Butrym και πρόσθεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αεροπόρου στην καλοκαιρινή εμφάνισή της.

Ο πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret εμφανίστηκε ξυπόλητη καθώς πόζαρε σε έναν πέτρινο τοίχο σε ένα λιθόστρωτο δρόμο, έχοντας τα μαλλιά της λυτά , ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ κρεμαστό κολιέ και πολλά χρυσά δαχτυλίδια.

Η Κλουμ φαίνεται να απολαμβάνει...τη dolce vita τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύοντας πολλά ηλιόλουστα στιγμιότυπα από τις γεμάτες διακοπές της στην Ιταλία με τον 33χρονο σύζυγό της Tom Kaulitz.

Το ζευγάρι - που πραγματοποίησε ένα γαμήλιο πάρτι τον Αύγουστο του 2019 αφού παντρεύτηκε κρυφά τον Φεβρουάριο - γιόρτασε την τέταρτη επέτειο του γάμου του στο Κάπρι.