ΚΟΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ: «Σε αγαπώ με κάθε ίνα μου...» - Λιώνει για τη Χέιλι 5 χρόνια μετά το γάμο τους

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι γιόρτασαν πέντε χρόνια γάμου
Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι γιόρτασαν πέντε χρόνια γάμου
Ιnstagram

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους με δύο τρυφερές αναρτήσεις.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ λέει ότι η Χέιλι «έχει κάνει κατάληψη στην καρδιά του» σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για τον εορτασμό της 5ης επετείου γάμου τους. Ο 29χρονος τραγουδιστής του «Yummy», εξέφρασε την αγάπη του στη σύζυγό του Χέιλι, 26 ετών, σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

«Στην πιο πολύτιμη, αγαπημένη μου», άρχισε ο Τζάστιν. «5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα οστά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές προσδοκίες μας». Και συνέχισε, «Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ονειρευόμαστε μωρό μου. Ευχές για πάντα. Σε αγαπώ με κάθε ίνα της ύπαρξής μου. Χαρούμενη πέμπτη επέτειο» ολοκλήρωσε την ανάρτησή του ο καλλιτέχνης του «Love Me».

Το αφιέρωμα του ήταν η λεζάντα σε μία συλλογή φωτογραφιών που καταγράφει το ζευγάρι να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Η φωτογραφία εξωφύλλου ήταν ένα κοντινό πλάνο των δύο τους να φιλιούνται. Μια δεύτερη εικόνα έδειξε τη Χέιλι να κάθεται μπροστά σε μια τούρτα με δύο κεριά και λουλούδια.

Ο Τζάστιν στέκεται δίπλα της με το ένα χέρι να την αγκάλιαζει, ενώ χαμογελάνε και οι δύο. Η ιδρύτρια της Rhode φορούσε ένα διαμαντένιο κολιέ με το γράμμα «B», που συμβολίζει το επώνυμό τους. Η Χέιλι γιόρτασε επίσης το ορόσημο με μια δική της ανάρτηση στο Instagram . «Σ’ αγαπώ», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα, ανεβάζοντας μερικές από τις ίδιες εικόνες που μοιράστηκε ο σύζυγός της. Η τελευταία φωτογραφία έδειχνε τον Τζάστιν να την αγκαλιάζει ενώ τη φιλάει στο μάγουλο καθώς χαμογελούσε στην κάμερα.

Το ζεύγος γνωρίστηκε για πρώτη φορά όταν το μοντέλο ήταν 12 ετών. Η αλληλεπίδραση καταγράφηκε σε βίντεο καθώς η Χέιλι βρισκόταν στα παρασκήνια με τον πατέρα της, Στίφεν Μπάλντουιν, όταν ο Τζάστιν εμφανίστηκε στην εκπομπή Today. Ο ηθοποιός των Usual Suspects ήταν φίλος με τη μητέρα του Τζάστιν, Πάτι Μαλέτ.

Το 2015, εθεάθησαν να φιλιούνται δημόσια για πρώτη φορά στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Σεντ Μπαρτς, όπου εμφανίστηκε ο Τζάστιν. Μια φωτογραφία από τη στιγμή ανέβηκε και στον λογαριασμό του Τζάστιν στο Ιnstagram εκείνη την εποχή. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018 και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Ενώ εργαζόταν για τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της τον Ιούνιο του 2022, η Χέιλι μίλησε για τους αγώνες της υγείας τους –το εγκεφαλικό της επεισόδιο και τη διάγνωση του Τζάστιν με σύνδρομο του Ράμσεϊ Χάντ, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς οι δύσκολες στιγμές μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

«Ειλικρινά, η επένδυση σε όλη την κατάσταση, αυτό που πέρασε, αυτό που πέρασα. είναι πραγματικά αυτό που σε δένει. Νιώθω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Μας έφερε πραγματικά κοντά. Οπότε θα το αφαιρέσω από αυτό», είχε πει στο «Live with Kelly and Ryan»

Νωρίτερα φέτος, ο Τζάστιν πήρε συνέντευξη από τη Χέιλι για το εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue. Αποκάλυψε τι εκτιμούσε περισσότερο στη σχέση της με τον νικητή των Grammy. «Το αγαπημένο μου πράγμα στο να είμαι παντρεμένος είναι ειλικρινά η συντροφικότητα που νιώθω ότι έχουμε», εξομολογήθηκε στον Tζάστιν για το τεύχος Φεβρουαρίου. «Ειλικρινά, είσαι ο καλύτερός μου φίλος σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο ή να κάνω κάτι μαζί του.»