ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκλονιστικό τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης Ισραηλινής στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς

Το συγκλονιστικό τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης Ισραηλινής στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η νεαρή Ισραηλινή, η οποία ήταν στο φεστιβάλ Supernova με τον 18χρονο αδελφό της. 

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το μουσικό φεστιβάλ Supernova που ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους στόχους της Χαμάς όταν εισέβαλε αιφνιδιαστικά στο Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου.

Το τελευταίο τηλεφώνημα της 21χρονης Μάγια με τον πατέρα της, έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Ιλάν Ρεγκέβ, ο οποίος μίλησε στο CNN.

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η νεαρή Ισραηλινή, η οποία ήταν στο φεστιβάλ με τον 18χρονο αδελφό της.

Ο πατέρας της, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κορή του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν, ενώ της λέει «έρχομαι». Η 21χρονη φέρεται να έστειλε και ένα μήνυμα στη μητέρα της Μιρίτ, πριν από το μακελειό στο φεστιβάλ, το οποίο έγραφε «σε αγαπάω».

Ο Ιλάν Ρεγκέβ έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα του CNN, ενώ μιλώντας για τον γιο του είπε ότι ένας φίλος του έστειλε βίντεο, στο οποίο ο νεαρός εμφανίζεται ζωντανός.

«Πιστεύω ότι είναι ζωντανός, δεν ξέρω, αλλά δεν φαίνεται να σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς», είπε ο πατέρας, ενώ όπως εξήγησαν οι γονείς των δύο νεαρών παιδιών έδωσαν στη δημοσιότητα το τηλεφώνημα, επειδή θέλουν «ο κόσμος να γνωρίζει».

Η φωτογραφία που έστειλαν στον πατέρα των παιδιών / CNN

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση στην οικογένεια της νεαρής Μάγια, για το εάν είναι ζωντανή.