ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πράκτορες πυροβόλησαν κατά ατόμων που προσπάθησαν να διαρρήξουν όχημα των Μυστικών Υπηρεσιών

ΗΠΑ: Πράκτορες πυροβόλησαν κατά ατόμων που προσπάθησαν να διαρρήξουν όχημα των Μυστικών Υπηρεσιών
AP photo

Ουασινγκτον: Πυρ κατά τριών ατόμων άνοιξαν πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας – Οι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα μη σημαδεμένο όχημα της Μυστικής Υπηρεσίας

Πυρά σε βάρος τριών ατόμων που προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα μη σημαδεμένο όχημα της Μυστικής Υπηρεσίας έριξαν πράκτορες στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου της Huffington Post, Yashar Ali στην πλατφόρμα Χ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, στη γειτονιά Georgetown όταν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας εντόπισαν τους δράστες να σπάνε τα παράθυρο ενός σταθμευμένου οχήματος της υπηρεσίας.

Ένας εκ των ομοσπονδιακών πρακτόρων πυροβόλησε κατά των δραστών με το υπηρεσιακό του όπλο. Οι δράστες διέφυγαν αμέσως από το σημείο με ένα κόκκινο όχημα και εκδόθηκε περιφερειακό σήμα επιφυλακής προς τις υποστηρικτικές μονάδες.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, δεν υπήρξε απειλή για κανέναν προστατευόμενο και το περιστατικό διερευνάται από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της Ουάσιγκτον και τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Στήριξη προς τους αμάχους και τη Γάζα ζητεί από ΟΗΕ και ΕΕ ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός

Αστέρες του Χόλυγουντ συγκέντρωσαν 12 εκατ. δολάρια για παιδιά που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας

Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Περιβάλλοντος Τερέζ Κόφι