ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο Twitter με τις ερωτικές σκηνές της 21χρονης Τζένα Ορτέγκα με 52χρονο ηθοποιό

Χαμός στο Twitter με τις ερωτικές σκηνές της 21χρονης Τζένα Ορτέγκα με 52χρονο ηθοποιό
AP

Σάλος έχει προκληθεί από τις έντονες σκηνές σεξ στην νέα ταινία «Miller's Girl» ανάμεσα στην Τζένα Ορτέγκα και τον Μάρτιν Φρίμαν λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί από τις έντονες ερωτικές σκηνές στην νέα ταινία «Miller's Girl» ανάμεσα στην Τζένα Ορτέγκα και τον Μάρτιν Φρίμαν λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών.

Οι θεατές κατέκλυσαν τα social media αποκαλώντας την ταινία «χυδαία» και «αηδιαστική», καθώς η Τζένα Ορτέγκα είναι μόλις 21 και ο Μάρτιν Φρίμαν 52.

Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet στη μαύρη κωμωδία, ενώ ο Μάρτιν αναλαμβάνει το ρόλο του καθηγητή της Jonathan Miller. Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τον ρόλο του «Μπίλμπο Μπάγκινς» στην τριλογία του «Χόμπιτ» και τον ρόλο του «Δρ. Γουάτσον» στη σειρά «Sherlock».

Στην ταινία, οι δυο τους να μπλέκονται σε μια περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την νεαρή να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία αφού της ανατέθηκε μια δημιουργική εργασία από τον καθηγητή της.

Οι θεατές έγραψαν έβαλαν «φωτιά» στο X (πρώην Twitter): «Νομίζω ότι τελείωσα με το να βλέπω αυτές τις ταινίες με διαφορά ηλικίας. Είναι όλα χυδαία και το έχω βαρεθεί. Καμία Τζένα Ορτέγκα ή Μάρτιν Φρίμαν δεν θα μπορούσε να το σώσει».

«Άβολο», «το χειρότερο πράγμα που έχω δει», «αηδία», «χυδαιότητα», ήταν μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που υπερασπίστηκαν την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε και έγραψε η νεοφερμένη στο Χόλιγουντ Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ.

«Ένα ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Μάρτιν Φρίμαν και την Τζένα Ορτέγκα, τι περιμένατε;», «Είναι ηθοποιοί, παίζουν, ηρεμήστε», ήταν μερικά από τα σχόλια.