ΚΟΣΜΟΣ

Zιζέλ Μπούντχεν: Ερωτευμένη με τον εκπαιδευτή ζίου ζίτσου - Είναι μαζί από τον Ιούνιο

H Ζιζέλ Μπούντχεν
H Ζιζέλ Μπούντχεν
ΑΡ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο εκπαιδευτής ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε, είναι μαζί από τον Ιούνιο, επιβεβαιώνει το περιοδικό PEOPLE

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλιέντε είναι μαζί από το καλοκαίρι. «Βγαίνουν ραντεβού από τον Ιούνιο. Το πάνε αργά. Ξεκίνησαν ως εξαιρετικοί φίλοι πρώτα. Είναι πολύ ιδιωτική σχετικά με τη σχέση τους και ήθελε να την κρατήσει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, όσο γνωρίζονται», αποκάλυψε μία πηγή στο PEOPLE.

Μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι το τοπ μόντελ και τα συναισθήματα του εκπαιδευτή jiu-jitsu της οικογένειάς της, αναπτύχθηκαν με την πάροδο του χρόνου καθώς αρχικά η σχέση τους ήταν πλατωνική. «Ξεκίνησαν ως φίλοι», λέει η δεύτερη πηγή στο περιοδικό. «Ήταν μια τεράστια παρηγοριά για τη Ζιζέλ ενώ έβγαινε το διαζύγιό της. Η σχέση τους έγινε ρομαντική μετά το διαζύγιο»

Η πηγή προσθέτει, «Ο Χοακίμ είναι ένας υπέροχος τύπος. Είναι προσγειωμένος, ευγενικός και εμπνευσμένος. Η Ζιζέλ ήταν διστακτική για το ραντεβού μετά το διαζύγιο. Ήταν πολύ φυσικό για εκείνη να βγαίνει ραντεβού με τον Χοακίμ. Σύμφωνα με τους μυημένους, «λατρεύει που είναι Βραζιλιάνος» όπως εκείνη.

«Προέρχονται από παρόμοια υπόβαθρα. Και οι δύο έφυγαν από τη Βραζιλία πολύ νέοι. Και οι δύο έχτισαν εκπληκτικές ζωές για τον εαυτό τους στις ΗΠΑ. Και οι δύο αγαπούν το Μαϊάμι, αλλά επίσης απολαμβάνουν τα ταξίδια. Και οι δύο απολαμβάνουν την υγιεινή ζωή. Η Ζιζέλ είναι σε πολύ καλή φάση. Είναι χαρούμενη και απολαμβάνει πολύ τη ζωή. Ο Χοακίμ είναι τέλειος γι' αυτήν», λέει στο PEOPLE ο μυημένος.

Τον Ιανουάριο του 2023, μία πηγή κοντά στο ζεύγος είπε στο PEOPLE ότι η Μπούντχεν και ο Βαλέντε «περνάνε πολύ χρόνο» ο ένας με τον άλλον και μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές στην Κόστα Ρίκα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δεν είχαν προχωρήσει περισσότερο τη σχέση τους, εκείνη τη στιγμή.

Η Βραζιλιάνα καλλονή εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον επαγγελματία jiu-jitsu στην Κόστα Ρίκα τον Νοέμβριο του 2022. Η ίδια και ο πρώην σύζυγός της, πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου στις 28 Οκτωβρίου του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν δύο παιδιά μαζί.

Τον Ιούλιο, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπήρχε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο μεταξύ του πρώην αγαπημένου της και της Ιρίνα Σάικ, η Μπούντχεν του ευχήθηκε τα καλύτερα. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η πρώην σύζυγός της «είναι διακοπές στη Βραζιλία και ζει τη ζωή του, αλλά είχε πει στο παρελθόν ότι θέλει απλώς να είναι ευτυχισμένος».

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο, η Μπούντχεν είπε στο PEOPLE ότι δίνει προτεραιότητα στον εαυτό της. «Όταν νιώθεις καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη. Άρα δεν μπορείς να νιώθεις ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Γιατί αυτό σημαίνει να αγαπάς εσένα και να αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, που θα επηρεαστούν από το πόσο καλά είσαι. Γιατί αν είσαι άρρωστος, όλοι πληγώνονται», είπε.