ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μπλάνσετ: Oργιάζουν οι φήμες για τον γάμο της - Το ανησυχητικό σημάδι που είδαν οι φαν της

Η Κέιτ Μπλάνσετ
Η Κέιτ Μπλάνσετ
ΑΡ

Μυστήριο περιβάλλει τον γάμο της Κέιτ Μπλάνσετ, καθώς έχει να εμφανιστεί δημόσια με τον σύζυγό της εδώ και μήνες, βγάζει πολύ συχνά τη βέρα της και έχει βάλει πωλητήριο σε ένα σπίτι τους στη Μελβούρνη

Η Κέιτ Μπλάνσετ έδωσε το παρών στα βραβεία BAFTA 2024 χωρίς τη βέρα της το βράδυ της Κυριακής, γεγονός που δεν άφησαν ασχολίαστο οι θαυμαστές της. Η 54χρονη Αυστραλή ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον θεατρικό συγγραφέα Άντριου Άπτον, 58 ετών, από το 1997, εντυπωσίασε στην εκδήλωση της βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας με ένα φόρεμα Louis Vuitton και έναν εκκεντρικό συνδυασμό αλυσίδων σώματος.

Ωστόσο, αντί να φορέσει τη βέρα από λευκόχρυσο και διαμάντια, η σταρ του Blue Jasmine φόρεσε ένα μεγάλο σμαραγδένιο δαχτυλίδι κοκτέιλ. Ο σύζυγός της δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Περιέργως, η Κέιτ εντοπίστηκε επίσης χωρίς βέρα νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στις 6 Φεβρουαρίου.

Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο Sophie's Choice, τον Ίθαν Χόουκ εμφανίστηκε κομψή με ένα γκρι σύνολο και ένα λαμπερό κολιέ . Δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει το γυμνό από τη βέρα δάχτυλό της, καθώς πόζαρε χαμογελαστή για φωτογραφίες έξω από την εκδήλωση. Τον Οκτώβριο του 2023, εθεάθη για άλλη μια φορά χωρίς τη βέρα της καθώς καθόταν στην πρώτη σειρά στο σόου της Stella McCartney κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Μιλώντας στο περιοδικό Woman's Day τη Δευτέρα, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι η απουσία της βέρας έχει φουντώσει τις φήμες για την κατάσταση του γάμου της. «Το να βλέπουν την Κέιτ χωρίς το δαχτυλίδι της έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους τους. Για πρώτη φορά αναρωτιούνται μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα», ισχυρίστηκε ο μυημένος.

Τα ερωτήματα για την κατάσταση του γάμου της ηθοποιού πλανώνται εδώ και αρκετό καιρό. Το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Αύγουστο, όταν φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν ηλιόλουστες διακοπές στην Ίμπιζα. Επίσης, προκάλεσαν συζητήσεις νωρίτερα αυτό το μήνα αφού έβγαλαν στο σφυρί την τεράστια έπαυλή τους στο Prahran της Μελβούρνης.

Το σπίτι των τριών υπνοδωματίων, το οποίο αγόρασε το ζευγάρι το 2006, πρόκειται να πουληθεί σε δημοπρασία, με τους αναλυτές να εκτιμούν οτι θα «πιάσει» έως και 2,45 εκατομμύρια δολάρια. Η Κέιτ και ο Άντριου ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2015 και εξακολουθούν να κατέχουν πολλά άλλα ακίνητα μαζί.

Το χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει μια ένδοξη βικτοριανή έπαυλη στο Ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας, την οποία αγόρασαν για 4,9 εκατομμύρια λίρες το 2015. Το ζευγάρι διαθέτει επίσης ένα επενδυτικό ακίνητο στο Σίδνεϊ. To ζευγάρι έχει τρεις γιους, τον Dashiell, 22, τον Roman, 19 και τον Ignatius, 16, και μια κόρη που ονομάζεται Edith, οκτώ ετών.