Καίγεται το Μαλιμπού: Ζευγάρι κατάφερε να ξεφύγει με τις 3 κατσίκες και το γουρούνι τους
Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν από τη φωτιά, κοιμήθηκαν στο φορτηγό τους σε ένα πάρκινγκ και έφτασαν στο κέντρο εκκένωσης του Palisades Park γύρω στις 6:30 το πρωί της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Τζέσικα Τζόουνς και τον Μάθιου Ράιντερ. Οι ίδιοι συγκέντρωσαν σημαντικά τους έγγραφα, σακούλες με ρούχα, τρεις κατσίκες και ένα γουρούνι.
Η Τζόουνς και ο Ράιντερ, και οι δύο 37 ετών, είδαν τις φλόγες να κατεβαίνουν από μια κορυφογραμμή με θέα το ράντσο που νοίκιαζαν κάποια στιγμή γύρω στις 11:30 μ.μ. της Δευτέρας. Εάν είναι δύσκολη η φυγή από τον τόπο της φωτιάς, φαντάστειτε πόσο δύσκολη είναι εάν μεταφέρεις και ζώα μαζί σου σύμφωνα με το latimes.com.
Οι κατσίκες, τα κατσικάκια Γουίλι και Ράσελ και η μητέρα Τζίντζερ, ήταν αρκετά εύκολο να μπουν στο πίσω μέρος του φορτηγού του ζευγαριού, αλλά το γουρούνι 1 έτους, η Πηνελόπη, αντιστάθηκε όταν ήρθε η ώρα να φύγουν.
«Φώναζε σαν τρελή», είπε ο Ράιντερ. «Συνήθως δεν της αρέσει να την παίρνουν».
Η φωτιά έφτασε στο σπίτι τους όταν οι ίδιοι είχαν φύγει. Κοιμήθηκαν στο φορτηγό τους σε ένα πάρκινγκ και έφτασαν στο κέντρο εκκένωσης του Palisades Park γύρω στις 6:30 το πρωί της Τρίτης.
«Οι κατακόκκινες φλόγες και η λάμψη της φωτιάς ήταν παντού στην κορυφογραμμή καθώς φεύγαμε».
Η Τζόουνς, η οποία μεγάλωσε στους θάμνους της Αυστραλίας, είναι εξοικειωμένη με το να μαζεύει τα πράγματά της για τις πυρκαγιές, αλλά ένιωσε ότι αυτή η πυρκαγιά την έπιασε λίγο απροετοίμαστη. «Μακάρι να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα ή να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη φορά», είπε. «Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήμασταν λίγο εφησυχασμένοι».