ΚΟΣΜΟΣ

Κοίταξαν στην οροφή του ξενοδοχείου και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν

Κοίταξαν στην οροφή του ξενοδοχείου και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στην Οξφόρδη, όταν κοίταξαν προς την οροφή του κτιρίου και είδαν στην κορυφή του να στέκεται ένα...

μωρό.

Ο δαιμόνιος μπόμπιρας ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του, ανέβηκε στην εξωτερική σκάλα του ξενοδοχείου που οδηγούσε στην σκεπή και αφού έφθασε σε αυτή, σκαρφάλωσε ως την κορυφή της.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου που χαλάρωναν πίνοντας το ποτό τους, έντρομοι, παρατήρησαν κίνηση στην οροφή του ξενοδοχείου. Τότε είδα ότι το... παράξενο αντικείμενο στην στέγη ήταν ένα 2χρονο αγοράκι, το οποίο είχε σκαρφαλώσει σε ύψος 12,5 μέτρων!

Ειδοποίησαν την πυροσβεστική, ωστόσο η μητέρα του μικρού Τσάρλι άρχισε να σκαρφαλώνει στη στέγη προκειμένου να σώσει το γιο της.

Στην πορεία όμως αποκλείστηκε σε κάποιο σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ούτε προς τα μπρος, ούτε προς τα πίσω.

Ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το ξενοδοχείο περίμενε να καταφθάσει η πυροσβεστική, ένας «ατρόμητος» περαστικός που είδε το περιστατικό, χωρίς καν να το σκεφθεί, πέταξε την τσάντα από τους ώμους του και άρχισε μέσω του σωλήνα αποχέτευσης να σκαρφαλώνει προς την κορυφή της στέγης.

Ευτυχώς ο Πρίστον Λάικλι κατόρθωσε να προσεγγίσει τον ατίθασο Τσάρλι και να τον απομακρύνει από τη στέγη με ασφάλεια. Ενα τέταρτο αργότερα κατέφθασε και η Πυροσβεστική...

Ροή Ειδήσεων