ΚΟΣΜΟΣ

Μία υπέρκομψη ληστής

Μία υπέρκομψη ληστής

Μια ψηλή, κομψή, μελαχρινή γυναίκα με μακρύ πράσινο εντυπωσιακό φόρεμα και ψηλά τακούνια αναζητούν οι αρχές της Αϊόβα, σαν την βασική ύποπτη ληστείας σε τράπεζα.

Οι κάμερες ασφαλείας της First State Bank κατέγραψαν την μυστηριώδη γυναίκα ως το πρόσωπο που λήστεψε την τράπεζα ενώ προσωπικό και πελάτες είπαν ότι η ύποπτη πλησίασε τον γκισέ, έδωσε ένα σημείωμα στην υπάλληλο και μετά έφυγε με άγνωστο ποσό.

Έξω από την τράπεζα την περίμενε ο συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή, κάνοντας τις αστυνομικές αρχές της πόλης να έχουν επιδοθεί σε ξέφρενο σαφάρι για να εντοπίσουν την υπέρκομψη ληστη!

Πάντως, στη σελίδα της τράπεζας στο Facebook, αρκετοί αφήνουν μηνύματα αμφισβητώντας το φύλο της. "Μοιάζει με άντρα που φορά περούκα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα φρύδια. Είναι όλα ανδρικά" γράφει ένας ενώ άλλοι επιμένουν ότι είναι μια εντυπωσιακότατη γυναίκα.

Καθώς η αστυνομία δεν γνωρίζει καν το φύλλο, το έργο της αναγνώρισης και της σύλληψης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και η-ο ληστής παραμένει ελεύθερος-η.