ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με τη φονική επίθεση τίγρεων σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Μυστήριο με τη φονική επίθεση τίγρεων σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ερευνά η βρετανική αστυνομία στην υπόθεση θανάτου μιας υπαλλήλου ζωολογικού κήπου, την οποία κατασπάραξαν πεινασμένες τίγρεις.


Η 24χρονη Σάρα Μακ Κλέι μπήκε σε κλουβί δύο τίγρεων της Σουμάτρας, χωρίς τα μεγάλα αιλουροειδή να έχουν απομονωθεί στον ειδικό θάλαμο, πίσω από διπλές κλειδαριές. Εντύπωση προκαλεί ότι η εργαζόμενη στο ζωολογικό κήπο δεν τήρησε τις διαδικασίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι τίγρεις να την τραυματίσουν σοβαρά στο λαιμό και να την ακρωτηριάσουν. Η νεαρή γυναίκα ξεψύχησε αργότερα στο νοσοκομείο.

Η συγκεκριμένη ημέρα ήταν μία από αυτές που οι τίγρεις δεν ταΐζονταν καθόλου, ώστε να προσομοιάζουν οι συνθήκες σε φυσικό περιβάλλον, όπου περνούν ακόμα και ημέρες χωρίς να τραφούν. Επομένως, η επίθεση στην άτυχη υπάλληλο ήταν σχεδόν σίγουρη.

Επίσης, η 24χρονη λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της είχε αλλάξει τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook, με ένα στιγμιότυπο από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ, «Η πεντάμορφη και το τέρας». Η εικόνα έδειχνε ένα πορτρέτο, με σημάδια από νύχια θηρίου.

Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο, η 24χρονη να μπήκε οικειοθελώς στο κλουβί με τις πεινασμένες τίγρεις.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή υπάλληλος ζωολογικού κήπου - Της επιτέθηκε τίγρης