ΚΟΣΜΟΣ

Τι αποκαλύπτει η νεκροψία για τον θάνατο του Paul Walker

Τι αποκαλύπτει η νεκροψία για τον θάνατο του Paul Walker

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δείχνουν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Πολ Γουόκερ των "Fast & Furious" είναι πολύ πιθανό να μην σκοτώθηκε ακαριαία, κατά το τρομερό τροχαίο του περασμένου Σαββάτου στο Λος Άντζελες, αλλά να υπέκυψε λίγο αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων και της φωτιάς που τύλιξε το αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με την προκαταρκτική ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου του ηθοποιού ήταν ένας συνδυασμός «τραυμάτων και εγκαυμάτων».
Ο φίλος του Γουόκερ και οδηγός της Porsche, Ρόντζερ Ρόντας, υπέστη σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση «πολλαπλά τραύματα», αλλά δεν αποσαφηνίζεται αν ο οδηγός ήταν ακόμη ζωντανός όταν το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά την σφοδρότατη σύγκρουση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, το γεγονός ότι οι νεκροψίες διεξήχθησαν από διαφορετικούς ιατρούς και η περιγραφή των τραυμάτων διαφέρει, αυτό δεν σημαίνει ότι ο θάνατος των δυο άτυχων ανδρών προκλήθηκε από τελείως διαφορετικά αίτια.

Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο διάστημα είχαν τις αισθήσεις τους οι δυο άντρες μετά το τροχαίο. Αυτή η πληροφορία ενδέχεται να περιλαμβάνεται στην πλήρη έκθεση και να δοθεί στην δημοσιότητα μετά από αρκετές εβδομάδες.