ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Σύγχρονη «Μήδεια» σκότωσε τους 3 γιους της για να μην παραμελείται η κόρη της

Σοκ: Σύγχρονη «Μήδεια» σκότωσε τους 3 γιους της για να μην παραμελείται η κόρη της

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ένα άγριο οικογενειακό έγκλημα που έλαβε χώρα στο Οχάιο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αδυναμία ενός πατέρα στους τρεις γιους του οδήγησε τη μητέρα των παιδιών σε τριπλό φονικό.

Η σύγχρονη «Μήδεια», Brittany Pilkington, ομολόγησε ότι έπνιξε τους τρεις γιους της επειδή ο άνδρας της τους αγαπούσε περισσότερο από την κόρη τους, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τις αρχές η 23χρονη μητέρα κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την περασμένη Τρίτη για να πει πως το 3 μηνών μωράκι της Noa είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο μικρούλης Noa μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rutan στο Bellefontaine όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα οι αρχές κατηγόρησαν τη νεαρή μητέρα για τη δολοφονία του, όπως και για τους φόνους του 4χρονου Gavin, που πέθανε τον Απρίλιο, και τον 3 μηνών Niall, που πέθανε τον Ιούλιο του 2014.

Ο εισαγγελέας William Goslee ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι έπνιξε και τους τρεις γιους της με κουβέρτα. Πίστευε ότι προστάτευε την κόρη της από το να μην την παραμελεί ο πατέρας της.

Η νεαρή «Μήδεια» κατηγορήθηκε για τους 3 φόνους και οδηγήθηκε στη φυλακή, με την 3χρονη Hailey να μεταφέρεται σε ίδρυμα πρόνοιας ανηλίκων.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Joseph συνεργάστηκαν με τις αρχές που διερευνούσαν τους θανάτους του Gavin και του Nial των οποίων η αιτία θανάτου ήταν ανεξήγητη.

Ο ιατροδικαστής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι θάνατοί τους δεν είναι ύποπτοι.

Ενώ η μικρή Hailey και ο 3 μηνών Noah είχαν απομακρυνθεί από τους γονείς τους μετά τον θάνατο των 2 αδερφών τους, επέστρεψαν στην οικογένεια μετά την απόφαση του ιατροδικαστή, αναφέρει η NY Daily News.

Σχετικές ειδήσεις