ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια φυλή κανίβαλων απήγαγε και βασάνισε γυμνούς ριάλιτι σταρ και τη σύντροφό του στην Παπούα (pic)

Άγρια φυλή κανίβαλων απήγαγε και βασάνισε γυμνούς ριάλιτι σταρ και τη σύντροφό του στην Παπούα (pic)

Στην πιο εφιαλτική εμπειρία της ζωή του εξελίχθηκαν οι ονειρεμένες διακοπές ενός ζευγαριού στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο γνωστός στη Βρετανία reality star Matthew Iovane και η Αμερικανίδα Michelle Clemens κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα απαγωγής από μία άγρια φυλή κανίβαλων, ενώ οδηγήθηκαν με δεμένα μάτια στην καρδιά της ζούγκλας, όπου ξυλοκοπήθηκαν και μαχαιρώθηκαν γυμνοί με ματσέτες!

Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες τους, οι ιθαγενείς, αν και συνεννοούνταν με κραυγές και γρυλίσματα, ήξεραν αρκετά αγγλικά για να τους απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν, κραδαίνοντας αυτοσχέδιες λόγχες.

Το ζευγάρι έκανε πεζοπορία στην -κακόφημη για τους κανίβαλους που ζουν εκεί- ζούγκλα, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν από τους θάμνους μπροστά τους δύο μέλη της άγριας φυλής.

papoua2

«Και οι δύο κρατούσαν μαχαίρια με τεράστιες λεπίδες, ενώ ένας από αυτούς φορούσε μάσκα και είχε και ένα μακρύ ξύλινο δόρυ με ακατέργαστη αιχμή βέλους μπροστά. Γελούσαμε για τους κανίβαλους της Νέας Γουινέας αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο όταν ξεπρόβαλαν από τους θάμνους. Ήταν τρομακτικοί, έτσι όπως ήταν ντυμένοι παραδοσιακά», εκμυστηρεύτηκε ο Iovane στη «Sun», συμπληρώνοντας: «Μας ροθούνιζαν απειλητικά και στην αρχή νόμιζα ότι απλά ήθελαν να μας ληστέψουν. Άφησα έτσι κάτω τις τσάντες μας και προσπάθησα να τους ηρεμήσω λέγοντάς τους ότι μπορούν να τα πάρουν όλα. Τότε άρχισαν να μας σπρώχνουν και να μας απειλούν. Ένας ήρθε προς το μέρους μου και με το μαχαίρι μού ξέσκισε τα ρούχα. Έδειχνε να φοβάται κάτι, αλλά ήμουν και εγώ πολύ τρομαγμένος για να του επιτεθώ. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε το μενού τους»…

papua11

Τα χειρότερα ωστόσο δεν είχαν έρθει ακόμα, αφού το ζευγάρι, σύμφωνα με τις σοκαριστικές μαρτυρίες του, έζησε στιγμές τρόμου και αγωνίας στα χέρια των κανίβαλων. Αρχικά τους έγδυσαν, τους έδεσαν με φύλλα και τους μετέφεραν με δεμένα μάτια στην καρδιά της ζούγκλας, όπου έγιναν παιχνίδι βασανιστηρίων της νοσηρής φαντασίας των απολίτιστων ιθαγενών.

«Σκέφτηκα ότι θα με εξαφανίσουν μέσα στη ζούγκλα», αναφέρει ο 31χρονος Βρετανός τον οποίο έδεσαν σε ένα θάμνο και άρχισαν να τον βασανίζουν.

papua3

Κάποια στιγμή άκουσε τη Michelle να παλεύει, ωστόσο δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, αφού δεν έβλεπε. Όταν τους έφεραν κοντά, τού είπε κλαίγοντας: «Πρέπει να φύγουμε από εδώ. Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο».

«Μετά βίας μιλούσαν αγγλικά και το μόνο που έλεγαν ήταν “θα σας σκοτώσω”», ανέφερε από την πλευρά της η επίσης 31χρονη Clemens από το Λος Άντζελες η οποία έκοψε τα δάχτυλά της ως το κόκκαλο παλεύοντας με τους κανίβαλους, αφού τους άφησαν ελεύθερους για να «παίξουν» μαζί τους. Ο δε σύντροφός της ξυλοκοπήθηκε ξανά άγρια, προσπαθώντας επίσης να δραπετεύσει.

papua12

Τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν μέσα από ένα μονοπάτι, ενώ περπατούσαν κατά μήκος μιας κορυφογραμμής με τους απαγωγείς τους, αφήνοντας όλα τα πράγματά τους πίσω, ανάμεσα στα οποία και ένα iPhone, το οποίο ένας από τους κανίβαλους αναγνώρισε και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με την Αμερικανίδα.

«Μου έβγαλαν το μαντίλι από τα μάτια και μου είπαν: “Κάντο να δουλέψει”», εξηγεί και συνεχίζει: «Τ' ορκίζομαι άκουσα έναν από αυτούς να ψιθυρίζει τη λέξη "κωδικός" και πραγματικά θα μπορούσα να βάλω τα γέλια αν δεν κινδύνευα να πεθάνω».

papua10

«Ήμουν γυμνός και ξυπόλητος σε μια απομακρυσμένη ζούγκλα της Γης και η Michelle αιμορραγούσε πίσω μου ακατάσχετα φορώντας μόνο το εσώρουχό της. Το μόνο ωστόσο που είχε σημασία ήταν να τρέξουμε μακριά», κατέληξε ο Iovane από το ανατολικό Λονδίνο.

Το τραυματισμένο ζευγάρι το οποίο ήρθε αντιμέτωπο στη ζούγκλα επίσης με άγρια σκυλιά και δηλητηριώδη φυτά, εντόπισε τελικά ένας ντόπιος, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Πορτ Μόρεσμπι όπου αναρρώνει σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα, το βρετανικό προξενείο επιβεβαίωσε το φρικιαστικό συμβάν, παρέχοντας πλέον ό,τι βοήθεια χρειάζονται στους δύο τουρίστες….

Σχετικές ειδήσεις