Φρίκη! Βίασε την αδερφή του και την απειλούσε να μην μιλήσει

Φρίκη! Βίασε την αδερφή του και την απειλούσε να μην μιλήσει

Ο 17χρονος ενεργούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μπροστά στο κορίτσι και την οικογένεια, προσφέροντας ακόμα και τσάι με μπισκότα στην αδερφή του.

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένας 17χρονος από το Teesside στη Βρετανία βίασε την ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια την απειλούσε να μην μιλήσει σε κανέναν.

Τον 17χρονο πήγε στην αστυνομία ο ίδιος του ο πατέρας όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί. 

Ο ανήλικος, ομολόγησε αμέσως στις αρχές την αποτρόπαια πράξη του: «Έκανε λόγο για σεξουαλική επίθεση και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τη λέξη βιασμός», δήλωσε ο δικηγόρος Robert Morchrie.

«Ήταν σαφές όταν παρουσιάστηκε στην αστυνομία πως ήθελε να ομολογήσει. Το κύριο στοιχείο είναι το θέμα των τύψεών του. Αυτό όμως είναι κάτι που συνέβη στη στιγμή και το μετάνιωσε αμέσως. Αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα», σημείωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

«Δεν το μετάνιωσε αρκετά για να αποκαλύψει τι είχε συμβεί νωρίτερα και να σκεφτεί πως θα μπορούσε το παιδί να χρειάζεται ιατρική περίθαλψη», υποστήριξε από την πλευρά του ο δικαστής Recorder Roberts. «Είχες κάνει χρήση ουσιών και βίασες το παιδί που ήταν ανυπεράσπιστο».