ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: Τα ψηλοτάκουνα τής κόστισαν το πόδι της! (pics)

Τραγικό: Τα ψηλοτάκουνα τής κόστισαν το πόδι της! (pics)

Μία 37χρονη γυναίκα στη Σκωτία αναγκάστηκε να υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι της μετά από μόλυνση που της προκάλεσαν τα 12ποντα παπούτσια της.

Η Lorraine Burnett από το Ντανφέρμλιν της Σκωτίας διασκέδαζε για πολλές ώρες, χορεύοντας με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της τα οποία τη «χτύπησαν», προκαλώντας μία φουσκάλα η οποία προχώρησε σε μόλυνση.

Μάλιστα η μόλυνση προχώρησε σε τέτοιο βαθμό που για δύο χρόνια τα αντιβιοτικά που έπαιρνε για να την αντιμετωπίσει δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

«Η μία μόλυνση ακολουθούσε την άλλη και τότε οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσουμε το μολυσμένο δέρμα», λέει σήμερα η 37χρονη γυναίκα που μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγεία της.

Οι γιατροί της είπαν ότι ο διαβήτης που είχε επιδείνωσε την κατάστασή της και έπρεπε να της ακρωτηριάσουν τα κάτω αριστερό άκρο, προκειμένου να μην έχει επαναλαμβανόμενες μολύνσεις για όλη της της ζωή.

Η 37χρονη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και έμεινε για αρκετό καιρό στο σπίτι. Πλέον αυτό που ζητά από τον Άγιο Βασίλη είναι να μπορέσει να πάρει ένα επιπρόσθετο μέλος ώστε να καταφέρει να ξαναχορέψει, κάτι που λάτρευε.

«Ένα νέο πόδι θα σηματοδοτούσε μία καινούργια ζωή για έμενα. Θα έμενα έξω να χορεύω μέχρι τις πρωινές ώρες χωρίς να νιώθω το πόδι μου να πονά. Θα σημαίνει ότι θα μπορώ να νιώσω κυρία ξανά. Δεν θα χρειάζεται να το κρύβω. Δεν μπορώ να το δείχνω και να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Αυτό θα είναι το πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο δώρο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις