ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση Βερολίνο: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο μακελάρης;

Τρομοκρατική επίθεση Βερολίνο: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο μακελάρης;

Τρομοκρατική επίθεση Βερολίνο:Ένα κοκτέιλ έκσταση και κοκαΐνης φέρεται να είχε πάρει ο Άνις Άμρι ο Τυνήσιος που αιματοκύλισε το Βερολίνο όταν έπεσε με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την γερμανική Die Welt, ο Άνις Άμρι ο οποίος σκότωσε 12 ανθρώπους ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο Τυνήσιος τη στιγμή της επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και χαπιών έκσταση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Άμρι το διάστημα που ζούσε στο Βερολίνο έκανε και διακίνηση ναρκωτικών.

Η έκθεση αναφέρεται επίσης ότι ο Άνις Άμρι, είχε κάνει αινιγματικά ταξίδια στην Ευρώπη. Λίγους μήνες πριν από την επίθεση του Βερολίνου, ο 24χρονος ταξίδευε τακτικά από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (NRW), όπου έζησε, στο Βέλγιο.

Επιπλέον ο Άμρι, φαίνεται ότι ταξίδεψε και στην περιφέρεια της Λομβαρδίας της Ιταλίας, η οποία έχει και την μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα της χώρας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι ειδικοί προσπάθησαν να αποκαλύψουν και επαφές που είχε ο μακελάρης με ισλαμιστές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο καθώς ο Άμρι είχε μόλις δυο κινητά τηλέφωνα αποθηκευμένα στο κινητό του.

Σχετικές ειδήσεις