Τρόμος: Οι τζιχαντιστές απειλούν να ανατινάξουν το Big Ben (pics)

Τρόμος: Οι τζιχαντιστές απειλούν να ανατινάξουν το Big Ben (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε επιφυλακή όλη η Ευρώπη ενόψει των γιορτών – Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS

Νέες απειλές εξαπολύουν κατά του Λονδίνου και της βασίλισσας Ελισάβετ οι τζιχαντιστές.

Δημοσιεύοντας μία αφίσα προειδοποιούν ότι θα καταστρέψουν τη βρετανική πρωτεύουσα.

Στην αφίσα απεικονίζεται ένας «μαχητής» του ISIS, ζωσμένος με εκρηκτικά, να κρατά ένα αυτόματο όπλο δίπλα σε μία φλεγόμενη βρετανική σημαία, ενώ στο πίσω μέρος το πιο εμβληματικό μνημείο της βρετανικής πρωτεύουσας, το Big Ben, είναι παραδομένο στις φλόγες ενώ στην κορυφή του κυματίζει η σημαία των τζιχαντιστών.

«Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας, όπως καταστρέψατε τη δική μας χώρα», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη νέα απειλή των τζιχαντιστών.

Στην άλλη αφίσα απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ πίσω από ένα μαχαίρι γεμάτο με αίμα με το μήνυμα: «Είστε υπό παρακολούθηση... σύντομα».

Το ISIS έχει εντατικοποιήσει την προπαγάνδα του πριν από την εορταστική περίοδο, δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά από αφίσες που απειλούν ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και τις ΗΠΑ με επιθέσεις σε χριστουγεννιάτικες αγορές.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα δείχνουν τον Άγιο Βασίλη με δεμένα τα χέρια στη Regent Street του Λονδίνου ή να στέκεται δίπλα σε μία κούτα με εκρηκτικά μπροστά από την Times Squares της Νέας Υόρκης και συνοδεύονται από μηνύματα όπως «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα... σύντομα».

Το ISIS καλεί τους υποστηρικτές τους ανά τον κόσμο να διεξάγουν επιθέσεις στις Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

 

PHOTO GALLERY